Atsakymai

  1. 6
  2. 6

    kaip bus laukas tada ir vazuok

    kazenka

  3. 5

    As nesitariau. Akuseriai daviau pries gymdima i kisene, o gyditojui po gimdymo nunesiau buteli ir saldainiu.

    kristulele

  4. 5

    na jeigu gimdymas normalus nekomplikuotas,ir tu jautiesi gerai. tai zinoma nebutina tartis bet jeigu yra kokiu problemu,manau kad geriau tartis

    egluze

  5. 5

    As tariausi,mes gyvenam Londone,bet kaip suzinojom kad pastojau su vyru nusprendem LTgimditi,tai buvom praita vasara susitarusi su viena gyd,pas kuria lankiausi ir anksciau,ji kaip ir sutiko lyg ir viskas tvarkoj,paskui grizau lapkr,men jau ant gimdimo,bet ji atsisake ir kitos nebeieskojom kaip atejo laikas gimditi nuvaziavom i ligonine ir viskas..taip kad niekam nieko nemokejom ir galbut geriau isejo.

    Egle

  6. 4

    Manau neverta tartis. Juk turbut vyras visa laika bus salia, tai jei kas ir butu negerai, ikis tai gydytojai pinigelius i kisene ir ojojoj kaip apsokines... O, jei gimdymas normalus, tai geriau uz tuos pinigelius sau ka nors malonaus nusipirkti gimdymo proga ;) Nes pagimdziusios mamytes daznai pamirsta save palepint nors truputi...

    trejetukas

  7. 4

    As manau, kad jeigu nestumas normalus be jokiu komplikaciju, tai ir neverta is anksto del kazko tartis ir pinigelius kazkam kist i kisene. Na, o jeigu kazkas nuolat negerai, tai gal tada ir susitarti butu geriau. As asmeniskai niekam nieko nemokejau ir nesitariau. Ir viskas buvo gerai.

    Agne

  8. 4

    Neturejau galimybes tartis,nes gimdziau uz 100km nuo salos kur gyvenu.bet tikrai neturiu nusiskundimu.gavau pilna pagalba kokios tik reikejo.

    rimrem

  9. 3

    as su nei vienu daktaru nesitariau uzejo skaumai isvaziavau i ligonine ir viskas baigta buvo!

    cindy

  10. 3