Atsakymai

  1. 2

    neseniai teko ir man eiti i notaru biura ,kad patvirtintu tevyste musu dukrytei ,kadangi mes su teciu nesam susituoke o norejom kad musu mergyte turetu tevelio pavarde nes kartu ir gyvenam su teveliu tai mums kainavo 81 lt ,drauge ejo pas kita notara tai jai kainavo 79 lt ,aisku kazkiek priklauso nuo notaro ,bet tokiu kainu kai cia raso simtais nereiks moket tikrai, orentuokis apie 70 - 80 lt .

    lina38

  2. 2

    Vilniuje kainuoja iki 70 lt,pati esu notare,tai tiksliai galiu tvirtinti.O kas rasete tokias kainas kaip 700 lt,tai tikra nesamone,nera tokiu ikainiu tokiems dalykams,mielosios neklaidinkit taip smarkiai.

    Anonimas

  3. 1

    cia sunku pasakyti.kiekvienas miestas ir notaras turi savus ikainius.

    loreciukas

  4. 1

    tos mamos, kurios raso tokias dideles sumas turbut turi omenyje apie tevystes nustatyma/vaikelio pripazinima teismo keliu, bet speju klausimo autore klausia apie toki atveji, kai vaiko tevas savo noru pripazista tevyste, tik nesant vaiko tevams susituokus reikalingas notaro patvirtinimas. tada kaina tesiekia iki 100 Lt.

    romantike

  5. 1

    Tikrai ne daugiau nei 100 lt, iskur, mielos mamos, tokias kainas istrauket, kokie dar 700lt? Uz tai kad pades antspauda ant prikeverzoto lapo? tikrai tokiu kainu net Vilniuje nera.

    Mea

  6. 1
  7. 1

    mes ejome Kaune, Mickeviciaus gatvej yra notaru biuras. Kainavo 25 Lt

    ajonda

  8. 1

    pradžioje viskas kainuoja išieškotojui.

    emiliukas

  9. 1

    iki 80lt,skiriasi nuo miesto dar

    ruta26

  10. 1

    Sako apie 700 lt. bet susidurus nebuvau tiksliai nezinau :)

    ErikaP