Atsakymai

  1. 4

    jo pritairu tavo kritikai,nes ir as ieinu i viena ar kita grupe o ten nerandi nieko..tai kam tada jas ir kurti..

    nade

  2. 4

    as noriu pasiskaityti normalius atswakymus i man rupima tema, o ne tai kad skaitau 60 atsakymu, o i tema tik du trys, visi kiti - aciu, oi kokia saunuole ir pan. Nera cia laiko visus siusi pusi skaitineti, visos turim savo darbus ir savo laika kada gali ieskoti atsakymo i klausima.

    Anonimas

  3. 3

    Siaip anonimas teisi,bet ar nebutu idomu susirast tokia grupe na pabendraut mamytem ten toki ar anoki menesi gimdanciom.Na manau kas sukure grupe gali ir tema kokia pasiulyt gal ir kas pabendrautu ne tik bendruose pokalbiuose,

    NORFA

  4. 2

    o tai ka, su savim bendrauti???? kai sukuri grupe tai lauki ir atsakymu i uzduota tema, bet kai niekas neprisijungia i tema, tai ka turi klausimo autorius padaryti??? O kad neaktyvus nariai grupese, tai zinai, kai tasku ten neskiria, tai niekas ir neatsakineja. geriau jau bendrose temose kvailus klausimus apie ora uzdavineja.

    Anonimas

  5. 1

    keliose grupese yra bendraujanciu,kazkaip apmirus ta mamanija.Klausimai tie patys,pykciai dideli del blokavimu,del izieidzianciu atsakymu

    ruta26

  6. 1

    Nares kuria grupes turedamos vilti, kad kazkas bendraus. Ne visos turime laiko pliurpt grupese..

    Imbiere

  7. 1
  8. 1

    Anonimas tvirtas tavo atsakymas,bet yra tokiu temu kur jos is oro sukurtos!O anonimas tau gaila taskiuku?Tau juk pinigeliai nekainuoja! Ir vieniems tie klausimai buna kvaili,o kitiems idomi! Kodel,slepiesi po anonimu,isreisk nuomuone,nepasislepes:)

    Anonimas

  9. 1

    Aha,ir as ziurinejau ir pastebejau sukurta, bet tucia.Turbut is idejos kuria tokias temas.O as manau reikia sukurti tokia tema,kad rinktusi visos mamytes,ir is kitu miestu,ir kalbeti apie viska.

    Anonimas