• 18ats.

    vel nescia. Dukrytei jau 4 men ir siandien suzinojau, kad laukiuosi. Kaip pranesti vyrui? Tebemaitinu ar reikia nutraukti zindyma?

    sveikos mamytes ir busimos :) esu siek tiek pasimetusi zodziu taip, esu jau mama mano dukrytei jau 4 men ir siandien suzinojau, kad laukiuosi, esu po cp baime yra kad galiu ir neisnesioti, bet po gimdymo greitai atsigavau labai gerai sugijau bet yra ta baime:( o apie isvalyma negaliu net pagalvoti man sirdis neleidzia to daryti nes visvien nors ir netyciukas (saugojimes) bet visvien dabar labai laukiamas:) tik va kaip pranesti vyrui? ir dar turiu klausimeli tebemaitinu ar reikia nutraukti zindyma? jei taip tada iki kokio menesio gal zinote? labai lauksiu mielosios jusu zinuciu:)

    egzotikaIr vėl nėščiaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    sveikinimai nuosirdziausi, va siandien suzinojau kad drauge nescia, ir net apsiverkiau is pavydo, nors negalima
    as nepastoju niekaip, vis ligos kokios islenda,o jus esate superine mamyte, jus gavote dar viena sansa suteikti savo stebukleliui gyvenima, nepergyvenkite vyras apsidziaugs, is pradziu bus priblokstas, bet po to atsipeikes ir bus pats laimingiausias tetis, o jus- mamytė:)

    dainora

  2. 2

    geras, o as galvojau, bent jau kazkur girdejau, kad tol kol maitini, pastoti negali... idomu, kas man suteike tokia klaidinga info :)

    gintariux7

  3. 1

    manau kad miela,pirmoji dukryte greit tures kompanijona:)

    domisi

  4. 1

    sveikinu.. zinau ta jausma.. as gimdziau po 1,5m. as maitinau tad net iki 4men nestumo neitariau kad laukiuos.. as nutraukiau maitint vyresnyji kai tik suzinojau t.y. as buvau 4men nestumo, bet paieskok cia radau atsakyma gydytojo kad iki 6men galima, gali tiesiogaii tam gydytojui parasyt klausimeli.. mazajam tiesa as pieno turejau maziau tik iki 7 men maitinau pilnai,o iki 9 mensu primaitinimais, nezinau ar cia itakos kokios turejo ar tieisog taip buvo..

    vejune

  5. 1

    beja dainora as tikiu kad ateis pas tave tas dziaugsmas anksciau ar veliau:) labai tikiuosi sekmes:))*

    egzotika

  6. 1

    aciu brangiosios uz patarimus ir grazius pasisakymus :) nuotaika pakyla paskaiciusi jusu komentarus:))

    egzotika

  7. 1

    as i akis pasakyciau,sveikinu:) o del maitinimo man atrodo reikia nutraukti,nes kai mano pussesere laukesi antro tai gydytoja liepe nutraukti maitinima

    rasiuksas

  8. 1

    As tavo vietoj geriau palaukciau kol grys vyras ir pasakyciau nei per skype
    Sveikinu !!

    Mazute

  9. 1
  10. 1

    kai gris vyras i akis ir pranesk. O del maitinimo tai daktars klausk,ka ji patars.Mano drauge pastojo kai leliui buvo 7mn,tai daktare patare nutraukt maitinima,ns jos pirmas nestumas buvo lb nelngvas

    sandi