Atsakymai

  1. 1

    as irgi bandžiau ta balzama, esu is kauno ir pirkau parapharm homeoptijos vaistineje..o daugiau informacijos radau ju svetainėje...www.mumio.lt

    esu labai patenkinta rezultatu, zinomo tokios baisios stirios kaip pas mane negali isnykti, bet jos žymiai sumazejo.. oda švelnute pasidare..

    Anonimas

  2. 1

    maisiau ir as ta mumijo ir ne karta... nuo striju padejo, net vaikuciam savo pabiruciams tepiau kai susizeisdavo kur, gana greit zaizdas uzgydidavo...labai idomu pasidare del to sekret mumio tepaliuko? kz nerandu nete? kur tu pirkai ji? gal kokiam turguje?
    As ir Vilniaus...

    Anonimas

  3. 1

    Kai "išvagotas" visas pilvas ir ne tik pilvas strijų - tai norisi kažko imtis, nepabandęs nežinosi ar išnyksta ar ne.O nėštumo metu irgi tepiausi specialiais kremais- tai nulis rezultatų.

    iinnggaa

  4. 1

    nejaugi tikite, kad tepalas gali panaikinti ir kazkaip sujungti sutrukusia oda, deja... srtijas galima panaikinti tik lazeriu o ju matomuma sumazinti pasideginus.

    ingri

  5. 1

    Gal ne taip išsireiškiau apie tepaliuką, toje sistemoj tą "tepaliuką" reikia pačiai pasidaryti iš kremo ir mumijo tablečių, bet manau tepalas jau paruoštas iš karto naudojimui.

    iinnggaa

  6. 1

    Taip tas tepalas nuo sanarių, o tabletės yra kaip maisto papildas nuo daug ligų. Strijų gydimas gal ir nėra oficialus, bet sistemoje "minus 60" rašo, kad strijas toks tepaliukas naikina, užtai ir klausiu, gal kas bandė.

    iinnggaa

  7. 1

    toki tepala mano mama turejo jis nuo sanariu....:)

    indraya

  8. 1

    butent internetas meta kad nuo sanariu apie strijas nieko nera

    gabytux

  9. 1
  10. 1

    interas ismetas kad tas tepalas nuo sanariu skausmo

    sandi