Atsakymai

  1. 5

    O mano dukryte miegojo mano dar likusioi lovytei. Jos budavo tvirtesnes ir platesnes. Gerai buvo islaikyta, tai vyras persveite nulakavo ir kaip nauja .

    kristulele

  2. 3

    reikia paieskoti parduotuvese mes tai gavom atidave mum tik ciuzinka nusipirkom yra juk skelbimuose pardavineja bet nelabai apsimika nes parduotuvese panasios kaino

    saulllyttte

  3. 2

    jei dabar pirkčiau, tai tik tokia supoma, nes visiškai nemiega savo lovytei.gerai, kad pirkom kelioninė, joje išmiegojo iki dešimt mėnesiukų, tai sudėjome ir paslepėm į krepšį, gal kai išlankstysime iš naujo, pamėgs joje miegoti, be to gal prikalbinsim

    Danulexia

  4. 2
  5. 1

    Tose kudikiskose lovytese kurios skirtos nuo gimimo gali vaikas iki triju metu tikrai miegoti

    ruta26

  6. 1
  7. 1

    pirkome nuolaidine t.y. 50 proc. lenkiska lovyte Vaiku mieste.buvo tas brokas,kad nebuvo lenteles skiriancios stalciu nuo groteliu.

    gintarep

  8. 1

    Man ne tokios silpnos jos atrodo. Dugnas gal tik gazkokie perkoniukai tik. Anksciau sake buvo tikrai tvirtesnes. Na kiek laikys tiek, iki kokiu 2 metu galetu atlaikyti, ilgiau nemanau, kad migdysiu toje pacioje lovyteje.

    Erika_P

  9. 1

    mes pirkom medine lovyte parduotuvej ir neatrodo jau ji tokia skysta,o be to kai paaugs kiek tas vaikas bus lovytej,tik tiek kiek ismiegoti:)

    iirina

  10. 1

    Aiste, norejau paklausti o kur gaminotes ir kiek kainavo? Nes as irgi perejau parduotuves, bet nerandu tvirtos...

    Gerda