• 13ats.

    Kūdikiui nuplikęs pakaušiukas, ar reikia susirūpinti?

    Kiek žinau pakaušiuko nuplikimas reiškia, kad trūksta vit. d., bet daktarė dabar išrašė jo gerti po 6 lašus. Tas nuplikimas yra ties gulėjimo vieta, tai gal jis besisukinėdamas nusitrina ir čia nieko tokio?

    iinnggaaVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    jei prakaituoja pedutes,delniukai gali buti vaikui rachitas.O tai daktare tau nepasake kodel 6lasus vitD liepe duoti vaikui?Profilaktiskai tokiu doziu vaikui niekas neduoda

    sandi

  2. 4

    ne paprasciausiai nusitryne nes vaikas sukioja galvyte o kiti plaukuciai nuslinks veliau

    Laimaxxx

  3. 3

    maniskei irgi buvo nuplikes pakausiukas,delto kad sirgo rachitu.Jums daktare skyre nemazai vitamino D,gal ji itaria kad gali buti rachitas.Pozymiai rachito yra kojyciu,delniuku prakaitavimas,vaikas lb sukineja galvyte tai i viena puse,tai i kita,nes jam niezti.

    vitalijus

  4. 3

    visiem leliukam pakausiukas nusitrina labiau nei kitos vietos galvytes, butent del to, kad guledamas nutrina. stebek ar neprakaituoja delniukai,pedutai, galvyte, jei ne tai viskas ok, ir vitamino D daugiau nereikia.

    titina

  5. 2

    visiem nusitrina,manajam ir nusitryne,bet jau uzaugo plaukuciai,nemanau,kad cia rachitas

    ruta26

  6. 2

    daktare turetu paziuret ir yvertint bet musiskei irgi nuo gulejimo pakausiukas buvo praplikes bet nebuvo rachitas

    Kalnietiene

  7. 2

    6 lasiukai kazkaip tikrai daug,kai mes nuo gimimo [pastoviai po 2 tik geriame,o kad pakausiukas nuplikes tai visiem vaikuciam taip buna,nes trina galvyte ir nuslenka tie plaukuciai,jie ataugs.

    masiniuke

  8. 2

    prakaituojantys delniukai ir padukai yra rachito pozymis. kaip ir nutrinta galvyte, nes vaikas buna neramesnis ir trina pakausi. rachito pozymius stebi daktare ir nurodo kiek vit D duoti, nors jus ir taip duodate ne maza kieki.

    ingri

  9. 2
  10. 1

    nevisiems nusitrina , bet kad nusitryne tai cia nieko blogo atauks:)

    Anonimas