Atsakymai

  1. 4

    Na kokia dabar gali būti depresija pas jauną žmogų? tiesiog visoms pavasrį reikia visur suspėti susitvarkyti, pvz. žieminius rūbus paslėpti, pavasarinius išmti, o kur dar pietūs šeimai paruošti, namus sstvarkyti, vaikui ir vyrui dėmėsio nestokoti ir pačiai neapsileisti ir taip kiekvieną mielą dieną. Tai kur čia nebus depresijos? Tiesiog susidaryk dienos grafiką, kad viskas paeiliui eitu ir viskas bus gerai, patikėk, aišku jei nori geros nuotaikos ryte - nepatingėk 10 min. skirti airobikaj. ir vakare - neatpažinsi saves, ir nepastėbėsi kai ta depresija dings.

    Deimax

  2. 4
  3. 2

    Jokios depresijos!!! Saulllytee, kai uzpuola niurios mintys, mesk visus darbus i sona ir pasistenk kuo nors prasiblaskyti. Jei turi galimybe, palepink save kuo nors. Juk pavasaris... Tuo tik dziaugtis reikia;)

    trejetukas

  4. 2

    nuotaika gera,depresijos pozymiu nesimato,reiskia pavasaris mane veikia gerai :D

    staponkute

  5. 1
  6. 1

    mano puikios nuotaikos , aciu = )

    ervijota

  7. 1
  8. 1

    man taip pat liudna buna...ypasc kai pasimatavau senuosius rubus...ir ne i visus ilendu:((((gerai, kad vyras mane supranta, isleido po pard pasivaiscioti, tai nusiprkau keleta rubu, dar buvau kirpykloje pasigrazinti, bet labai laukiu kad priartesiu prie senuju formu.....

    mysteryy

  9. 1

    man ir taip buna kai nieko nesinori tai teenkiu visus darbus ir eimna, lauk su maziuku prasiblaskyt

    inga3

  10. 1

    ir man depresija,nieko nenoriu,pastoviai nera nuotaikos,nervai ima nezinia nuo ko:(((

    iirina