• 18ats.

    Ar jums taip nebuna? Kai nakti keliuosi maziuko maitinti, pasiimu pas save i lova, pamaitinu, nunesu ir atsiguliu miegot. Uzsnudus tik pasokstu ir ieskau, kur vaikas, o kad jau paguldzius, pamirsau, galima sakyti net neatsimenu to guldymo proceso. Va, kad pasiimiau maitint, pamenu, o kad pagulziau, ne ir kai miegu, vyras sake, rankas taip laikau, lyg vaika gulinti laikyciau. Jums taip nebuna?

    ingosius1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    man dabar lygiai tas pats buna.. as ir neatsimenu kaip paguldau maziuka i lovyte, toks jausmas kad jis man ant ranku ir as atsigulus jy supu sau ant pilvo ir keliuosi taip lyg laikyciau jy ant ranku, laikau taip rankas sudejus lyg vaika laikyciau paskui pamatau kad nieko nera, pradedu ieskot ar jis kur nenukrites.. nu zodziu ce jau pervargimas

    kristale

  2. 3

    as dazniausiai nepamenu kaip i lova pasiguldau-nei kiek valge nei kiek kartu :)) O paskui kartu ir miegame iki ryto :)))

    Rita

  3. 3

    man taip visada buna ir dar atrodo kad uspaudziau:)

    disketa

  4. 3

    Man ir taip budavo. Cia turbut kiekvienai tai buna.

    kristulele

  5. 3
  6. 2

    viena nakti visai nesenai atsibundu ryte ir ziuriu mano mazyte pas mus lovoje. likau nieko nesupratus vyro klausiau gal jis ja perkele pas mus i lova is lovytes, sake ne. Tai tikriausiai mazyte pravirko nakti o as per miegus ja ir persikeliau ir nieko neatsimenu :))))

    katikee

  7. 2

    Papasakosiu, ką man papasakojo 5 m. mergaitė, nes ji taip įdomiai pradėjo pasakoti savo grupės draugėm.(AŠ DIRBU AUKLĖTOJA)
    Mano mamytė nėšiojo mane savo pilve, - o kaip tu ten papuolei? paklausiau aš. Mano tėveliai labai myliejo vienas kitą,ne pasimėtė ji, iš tėvelio iškrito sėklytė ir papuolė mamytei į pilvuką. Ten aš ir užaugau. Manau, jie mokėsite vaikams tinkamai paaškinti, jei ne tai visai neatsakykite.

    Deimax

  8. 2

    Mamyte jūs labai pavargusi. Paaugs vaikas, ir viskas susitvarkys.

    Deimax

  9. 2

    buna ir man panasiu situaciju,pabunda pamaitinu ir nesioju kols atsirugs,tai taip esu keleta kartu i siena atsitrenkus tik staiga pabundu ir matau kad siena

    kristina

  10. 2

    Budavo kai jau buvau nusikalus nuo koju po keliu menesiu nemiegotu naktu.

    dianela