• 39ats.

    ar turite giminiu uzsieni?

    noriu paklausti ar turite gyminiu uzsieni kurie galetu jus paremti padeti jums,nes kiek zinau svetymose salyse viskas pigiau,nes as giminiu neturiu tik mano vyro brolis yra bet jo niekada nieko neprasau nes buna nemalonumu po to ,o kaip jums?

    zaikiuksSu giminėmisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Giminiu-ne, bet siuo metu vyras, vyro brolis uzsienyje :)

    reda83

  2. 4

    Ne ir mes neturime giminiu.Isivs Musu seima yra labai nedidele,nei puseseriu nei tetu ar dedziu neturime,ir deduku neturime,net nemaciusi esu :( Yra tik mama,kuri atstoja viska.O seip as is patirties galiu pasakyti,kartais savas tau i veida spjaus,o svetimas atvers sirdute ir labai pades.As daugiau pasitikeciau svetimu nei savu,siais laikasi Zmones pasidare labai pikti,bet aciu dievuliui,kad ne visi.O geriausia tai yra viska daryti ir uzsidirbti paciam,kad paskui nebutu priekaistu ir visa kita.Nemegstame skolintis,bet kartais tenka,paskui nekaip jauciames,nes jeigu neatiduotum sutarta diena,juk paciam sazine uzgriauztu.Uzsieni ju pinigais ten yra daug...Musu pinigais ten yra mazai..

    Anonimas

  3. 4

    turiu bet kazkaip neprasau as ju

    Anonimas

  4. 3

    vyro sesuo,tai uzsakinejau pas ja vaiko gimtadienio proga duovanos.

    Anonimas

  5. 3

    turiu,bet niekada nieko neprasau

    sandi

  6. 3

    Turiu, bet nieko neprasau..

    Andze

  7. 2

    pati gyvenu Amerikoje.. bet niekas nieko nepraso.. kartais net sakau sakykit gal ko kam reikia.. bet tylu.. nors dabar ir lietuvoje visko yra tai gal del to nelabai kam kas beidomu..

    zilvinta

  8. 2

    mes patys gyvename bet jei ko reikia ieskomes internete ir tada tariames jei toli kad atsiustu arba kas nors nuvaziuotu ir paimtu. tai tu pabandyk susirasti internete toki vezimuka ir susitarsi kaip nors. juk kai nori viskas imanoma.

    wiktoriuke

  9. 2

    taip labai daug.....manau siais laikais turi visi...

    Anonimas

  10. 2

    nea neturim, o gaila, tikrai noretusi paramos:)

    Kalnietiene