Atsakymai

  1. 4

    man vandenys bego po truputi kelis kartus,po truputi. Omyletis rekomenduojama po 6sav

    sandi

  2. 2

    kaip kaip, man nenubego vandys, o ligoninej nuleido. pirmas sesias savaites po gimdimo rekomenduojama susilaikyt nuo lytiniu santykiu, bet jeigu tarpvietes zaizdos uzgijos ir neskuda galima anksciau.

    bebena

  3. 2

    tikrai kad kaip kam,nes pas mane tai daug buvo.O mylietis,tai jei gimdymas bus be komplikaciju,be kirpimu ir plisimu,man rodos po savaites.

    Anonimas

  4. 2
  5. 1
  6. 1

    vandenys nubega visoms skirtingai. vienos pasakoja, kad kibirais nuteka, o man visai priesingai, upeliu tikrai nebuvo. po gimdymo makstis, gimda kaip atvira zaizda ir reikia leisti jai atsigauti, sugyti, atsistatyti, todel patariama neskubeti prie sekso. menesi tai tikrai reiketu susilaikyti, o paskui jau ziurek pagal save ar gerai jautiesi, ar neskauda, ar nekraujuoji ir pan. ;)

    romantike

  7. 1

    del vandenu tai kiekvienai individualiai. Vienom mamytem ju buna daug, kitom ne. O siaip, jei jaudinies, kad nesuprasi jog nubego vandenys, tai nesijaudink, tikrai suprasi.
    O myletis po gimdymo galima po 6 sav, nors as pradejau po 3, o su antru nestumu po 4 sav. Aisku atsargiai.

    1dziuls

  8. 1

    man isvis vandenys nenubego,o juos ligoninej kirpo,o po gimdymo galima myletis po 6savaiciu,bet tai priklauso nuo pacios savijautos gali tekt palaukt ir ilgiau.

    Bosiene

  9. 1

    Del vandienu tai labai skirtingai. Per pirmaji nestuma pas mane iskart isejo visi vandenis, o per antra lasejo po tru[puti, netgi dar reikejo nuleisti. O del milejimosi irgi priklauso no gimdymo. Jiei nebus plisiu tai greiciau, man pvz. pasake 2 men negalima, kitems menesi.

    Katia

  10. 1

    Man vandenys nubego namie,bet ne kibiras kaip rodo per filmus. Mano atveju as kai nebuvau nei plysus nei kirpta,tai myletis galejau jau po savaites,bet atsargumo delei ir dar del to kad kraujavau,tai nesimylejom tris savaites,po to gyditojui leidus buvo galima. Taip kad cia individualiai kiekvienai vis kitaip:-)

    Linkis