• 19ats.

    Vyro nesupratingumas

    Esu nėščia jau 3 mėnesius ir nenoriu turėt su juo lytinių santykių,kaip jam paaiškinti,kad aš nenoriu.Nes jis nesupranta iš kart supyksta ir galvoja,kad jis man nebepatinka ar dar kažką prisigalvoja.Mielosios mamytės gal galite patarti kaip elgtis šitoje situacijoje?

    EvelinaaJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    seip ir nepatartina myletis pirmus 3 nestumo menesius zinok...pasikalbek su juo rimtai apie tai manau turetu suprasti jis tave...

    Viktorijaaa

  2. 3

    pasikalbek su vyru paaiskink jam kodel tu to nenori,surask nete straipsni kad esant nescei dingsta noras myletis tegul vyras pasiskaito,pasidomi ir gal jo nuomone pasikeis.

    gabytux

  3. 2

    siulyciau pasisneketi atvirai, nes nenoro yra konkreti priezastis. meluoti tikrai nesulau, nes vaikiukui, jei gydytojas leidzia, nebuna pakenkimo, o tik atvirksciai. yra dvi rusys nestumu: kai labai norisi moteriai myletis ir kita, kai nesinori. Jums reikia pasisneketi, mes, abejoju ar jums padesime

    juratele

  4. 2

    per nestuma myletis nebuvo jokio noro ,skaudejo,tai susede pasnekejom ir suprato,gal ir jums reiketu pasisneketi

    Anonimas

  5. 2

    Atsiseskit pakalbekit del ko tu nenori myletis ir turetu suprast . Paieskok straipsniu apie tai ir duok paskaityt

    Mazute

  6. 2

    Tiesiog buk stipri ir konkreti imk ir pasakyk kas ir kaip yra,kad tau dabar toksai etapas,kad nenori santikiauti,kad jautiesi negerai.

    Anonimas

  7. 2

    Jeigu jis nesupranta, kad nenori myletis, tai meluok jam, gasdink persileidimu ar kokiom infekcijom.. Pameluok, kad gydytoja pasake, jog jei norit vaika isnesioti, apie jokius santykius negali buti kalbos..

    Imbiere

  8. 2

    o gal ne vyro nesupatingumas, pagalvoti reiketu jei vyras taip elgtusi, tada forume butu vel parasyta: vyras nenori myletis, gal jis turi kita, pirmiausia tai reikia kalbetis dviem zmonem, o antra, jei myli zmogu, tai iseiti galima rasti is kiekvienos situacijos.

    Anonimas

  9. 2

    tai yra kažkokios priežastys dėl kurių nenori turėt lytinių santykių, tai tas priežastis jam ir įvardink - ar tai dėl nepatogumo, šiaip sumažėjo potraukis, ar dar kokia priežastis. manau meluoti kad pakenks kūdikiui nėra reikalo jei tai negresia nes dar prisišauksi nelaimės. nebent pati jautiesi taip, kad dėl nėštumo nesinori. pasikalbėk su vyru. o galiausiai, jei jis to nesupranta, juk yra kitokių būdų pamaloninti vyrą (čia aš nebūtinai apie lovą) :)

    Jogurtas

  10. 2

    paaiskink,kad kenkia vaikui,turetu suprast

    ruta26