Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    Sveikos mamytes,na pagaliau issiaiskinau kas man buvo nutike,pasirodo kad mes esam labai jautrios pavasariams ir t.t. :D :D nes tokio paaiskinimo as sulaukiau is daktaru :) bet kol tai nustate patys nezinojo, ar as laukiuosi ar kas ten pas mane daros ;) tai mazas nestumas tai gal harmonu dar nedidelis kiekis tai gal visai nesilaukiu ,,,nu vienu zodziu kantrybes reikejo daug ;) Aciu jums uz palaikyma :)

    vaidav13

  3. 1

    manes dar ne karto nepavede nestumo testas,as pasitikiu jais.Man visada rode neigiamus,kai nebuvau nescia,o kai pastojau is karto parode teigiama,kuo pati net patiket negalejau,nes sunkiai ir po ilgo laiko pastojau.As visada pirkdavau testa-kasete,jis man atrode patikimiausias.

    vitalijus

  4. 1

    Gali,bandykit pakartoti testuka po poros dieneliu.

    pavasarinuke

  5. 1

    As testais nelabai pasitikiu buna tikrai klaidingai rodo...turit ne viena daryt nors as kelis dariau visi teigemi o ginekologe pasake jog nesilaukiu tai nuo to laiko tris maziausiai jai padarai tada gali galvoti apie parodyta rezultata

    svaimute

  6. 1

    Ir man taip buvo, nerode testas , kad esu nescia, pasidariau dar po 10 dienu ir..... NESCIA :)

    Rusalocka

  7. 1

    Mane nestumo testas buvo apgaves rode neigiama, bet nebuvo menesiniu ir nuojauta neapgavo. po savaites pasidariau dar viena ir buvo teigiamas. kaip daugelis rase kraujas parodys is karto, o menesiniu nebuvimas dar nera nestumo pozymis... kartais jei moteris labai nori vaikelio susilaukti ji tiesiog psichologiskai nusiteikia taip, kad net menesines pradeda veluoti.

    ingri

  8. 1

    klausimas,koki testa naudoji,ar kasete,ar ta kita paprastesni.siaip pabandyk is naujo,jei nieko nerodys nueik pas ginekologe,ji apziures ir tikrai pasakys kas per bedos.

    laimaa

  9. 1

    pasidaryk kraujo tyrima jei laukies skaiciukai parodys ir nereiks laukti nezinomybeje, sekmes

    Mazute

  10. 1

    tai man ir sake kad kai bus apie 4 savaiciu,pasakys tiksiai,aisku jei neprasides menesines,,,vienu zodziu manau kad bus geriausiai pasidaryti kraujo tyrima ir bus ramybe :) nes apie testus jau daug ko prisiklausiau :(

    vaidav13