Atsakymai

  1. 5
  2. 4

    Turėjau nusipirkus,bet jis man nepasitvirtino,gal buvau kokį vieną kartą uždėjus ir viskas.Nepatiko man ir vaikas nenorėjo,kad jį dėčiau

    debesėlis

  3. 4

    Mamytes nezinau kaip jis tiksliai vadinasi, tik maciau vaikiuka kai mama pririsus buvo, o jei sis krenta tai ji uz tu pavadziu laiko kad nesusimustu,Ar kas naudojote, ar patogu,mka apie tai manot? Atsiprasau jei buvo toks klausimas, nepastebejau:)

    gitaniux

  4. 3
  5. 2

    Aš mačiau pirkti keliose vaikų parduotuvėse, bet kainavo 30 Lt, kitoje 21 Lt (Vaikų mieste), o pirkau Vaikutyje, kainavo 9 Lt. Man tai pravertė, nors manoji jau pati vaikščiojo. Pravertė ta prasme, kad aš jos nevedžioju, bet kai griūna, kartais pagaunu, kad stipriai nelepteltų. Be to, vienu metu manoji buvo sugalvojusi eiti ten, kur ji nori, o rankos neduoda. Tai labai gerai buvo 'pareguliuoti' kryptį. Tiesiog pavadėlis laisvai kabėjo už nugaros, o jį paimdavau, kada matydavau butinybę.

    elegancija

  6. 2

    Kazkada juokavau savo bendradarbems, kad vaika uz pavadzio vedziosiu, kad tvarka butu, bet is tikruju apie jokius pavadelius rimtai net negalvojau. Man visai nesunku is paskos pabegioti :)

    Agne

  7. 2

    Viena mano drauge naudojo, nes pas ja dvynukes, tai kai pasileisdavo i skirtingas puses... - praverte pavadelis.
    Bet daugiau nematau reikalo varzyti vaiko. O kad ir nugrius, uzsigaus, tai tik pasimokys (kad ir kaip ziauru butu). O jei vaikas labai judrus ir reikia ispaskos begioti, tai irgi tik i nauda :). Todel ir neisigyjau sio daikto.

    Ausra

  8. 1

    Vaikas ne šuo, tai kam tas pavadukas, gali pabėgioti iš paskos.

    iinnggaa

  9. 1

    nenaudoju,man kazkiap ziauriai atrodo,vaikas juk ne suo

    ruta26

  10. 1