• 11ats.

    Labuciuka, man vakar prasidejo 21 savaite. Kovo 2 dare echoskopija,viskas gerai, visi organiukai veikia. Bet kodel dar retai jauciu judesiukus? Ir taip tik toki kaip stuktelejima. Sestadieni truputi jutau, dabar vel ramu. Kada pradesiu jausti stipriau? Ar taip turi buti kad viena diena buna stukt, o paskui ramu.Labai aciu uz atsakymus mielosios.

    VikutukasKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    su kiekviena diena vaikiukas auga ir stipreja,tad ir judesiukai bus stipresni ir zinoma ju padauges.o judet tai tikrai juda kasdien,bet tikriausiai nejauti.

    aronas

  2. 1

    tai mazas vaikelis dar,kiti tik pradeda justi nuo tiek savaiciu,nesijaudinkit....

    Anonimas

  3. 1

    Dar tik pradžia judesių, palauk viskas savo laike pradėsi jausti su laiku vis stipriau ir vis dažniau...Kiekvienai skirtingai, mano judesiai taip pat buvo 21 savaitės, iš pradžių net nebuvo panašu į judesius, atrodė kad koki burbulai kyla į viršų, po to su kiekvieną savaite vis buvo stipresni...

    laimike

  4. 1

    kiekvienai skirtingai, viena jaucia nestiprius judesius kita stipresnius. pvz,as jutau labai stiprius judesius, ant galo net skausmingus,bet kaip sakiau kiekvienai skirtingai. o siaip jei kyla kokiu abejoniu ar nuogastavimu siulyciau geriau pasikonsultuoti su gydytoja, kad ji paaiskintu kaip turetu buti, o ne klausytis patarimu tokiuose portaluose, juk tik jus viena esat atsakinga uz savo mazyli. tam ir turime save priziurincius gydytojus, kad jie rupintus mumimis ir esant reikalui pakonsultuotu. Sekmes

    renaciuks

  5. 1

    tik nepergyvenk,jei per echoskopa sake kad viskas gerai,tai taip ir yra.ateis savas laikas,pamatysi kaip prades stipriai judeti

    laimaa

  6. 1

    kiekvienai skirtingai.As judesiukus pradejau jaust velai gal kokia 24sav stipresnius.Tad nesijaudink,pajusi ir tu

    sandi

  7. 1

    mazylis keicia savo pozicija budamas gimdoje ir jauti tada kai jis lieciasi prie gimdos sieneliu, turbut daug vietos turi mazylis, o buna kad kleckiukas buna atsukes nugaryte i tavo pilvuka del to judesiukai buna silpnesni o kai atsisuka priekiu tada stipresni. as pradzioj ir jutau kaip stuksenima o paskui nuo 28 nsavaites pasikeite judesiukai. atsigulk ant desinio sono paglostyk pilvuka pasnekink, man visada atsakydavo.

    wiktoriuke

  8. 1
  9. 1

    man buvo panasiai, nors dabar 28 svaiteles, bet irgi viena diena stipriau ir dazniau spurda, kita diena-visiska ramuma, gal tiesiog kazkuo buni uzsiemusi ir nejauti tu judesiuku, bent as dazniausiai jauciu kai atsisedu ir ramiai isiklausau i pilveli :) sekmes, po keliu savaiteliu judesiuku bus daugiau :)

    Anonimas

  10. 0

    Dar tik pati pradzia tera, jis visai maziukas, turi daug vietos pilvely judet, kai paaugs ir judesiukus pajusi daug dazniau ir daug daugiau ir stipresniu:)

    almantel