Atsakymai

  1. 5

    sulaukiau poros grupeliu zyduku,bet nei vienu neisileidau.Nes nieko skanaus namuose neturejau o ir sunus vakar be perstojo zyze,net nebuciau su zmogum susikalbejus

    ginnta

  2. 4

    zydukai kaip tik pradejo rinktis,kai dukryte ejo pietu miegelio,tad neteko ju isileist,siaip tai buvau pasiruosusi ir blynu prikepusi ir saldainiu bei vaisiu nupirkusi,teks patiems suvalgyti:))))

    vitalijus

  3. 3

    O pas mus buvo net 5 kartus ateje, 3 kartus ileidau, o du ne, nes negalejau (nespejau ir vaikui papmersa keiciau). Daviau tik sadainiu. Nors sakydami eilerastuka prase pinigu :D. Materialistai :)))))

    reda83

  4. 3

    buvo keli vaikuciai atbege,bet jau nebera tokios manau mados vaikscioti,nieko neturejau daviau kelis litus....nebevaiksto kaip anksciau sniurais;))))))))

    Anonimas

  5. 3

    pirma meta kad tik vieni zydukai tebuvo ateje,net labai keista.o siaip laukiau ir buciau isileidusi,butu buve idomu mazajai paziureti.

    laimaa

  6. 3

    buvo jaunos paneles tai vyras 10 Lt dave nes mes nebuvom pasiruose (as sergu, o vyras blynu nekepa :D) tai tos merginos net cype is dziaugsmo kad pinigu gavo o ne kazka kita. :D

    Jogurtas

  7. 3

    Skambino i duris, taciau neatidariau, nes visu pirma vaikutis miegojo, o visu antra suni turim, kuris uzstaugtu taip, kad visi vaikai issilakstytu, o dar ir vaikeli prikeltu. Butu bent vaikelis nemiegojes.

    Viliukas

  8. 3

    niekas neapsilankė pas mus,matyt per aukštai gyvename:D

    emiliukas

  9. 3

    Siemet ne vieno zydelio nesulaukiau.

    Imbiere

  10. 3

    buvo ateje keli zydukai, bet isileidom tik viena, nes buvo brolio sunus :) davem saldainiu, pinigu :)

    romantike