• 12ats.

    Kaip ilgiau išsaugoti paslaptį?

    Noriu nuslėpti savo paslaptį kuo ilgiau, nes dirbu vyriškam kolektyve. Gimdyti spalio 8 d, planuoju iki dekreto pasiimti 35 dienas kasmetinių, o po to - dekretinių... Iš viso 105 dienos, tai gal niekas net nepastebėtų, nes natūroj esu apvaloka ir taip. bet va, vasara artėja, rūbai lengvėja...

    Linara121NėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    o kam slepti,pamatysi kaip bendradarbiai i tave visiskai kitaip reaguos,daugiau tau nuolaidziaus,pagelbes darbe.As tuo tik naudociaus ir dziaugciaus

    ginnta

  2. 3

    as ir daugiau vyraskam kolektyve dirbau,tai pasakius net atsikvepiau.Daugiau pertraukeliu vyrai pasiulydavo pasidaryt,net tuscios dezes neleisdavo kelt.Man darbas palengvejo.Del ko nuslept tu nori?

    sandi

  3. 3

    Neverta slepti, naudokites darbe nestumo lengvatomis:) o tuolab jei apvaloka esat, tai gal ir negreit pasimatys tas nestumas:)

    almantel

  4. 2

    o kam slept ? gal kaip tik pranesus gautum daugiau nuolaidu pvz dazniau pertraukele padaryt nuo darbo ar pan...?

    Mazute

  5. 2

    Manau, kad slepti nereikia. Nebent kelis pirmus menesius (del visa ko).
    O toliau.. manau vyrai ir pades ka padaryti, ir leis pailseti ar supras, jei sunegalavus neateisite i darba. Ir dar pasidziaugs jusu laime.

    1dziuls

  6. 2

    mano bendradarbe irgi buvo apvaloka, tai kai turejo iseit i dekreta tai net nepatikejom:)

    renaciuks

  7. 2

    nesuprantu kam tau slept,vistiek islys yla is maiso,nestumas anokia cia paslaptis.Man atrodo,kad kaip tik geriau tegul anksciau suzino,vyrai tave labiau saugos,uzjaus,supras,kada tau sunku bus,nebent tu bijai,kad is darbo neatleistu,ar dar kazko baiminiesi...

    vitalijus

  8. 2

    iš patirties galiu pasakyti, kad vyriškame kolektyve lengviau moteriai nei moteriškame :) nereikia slėpti - vyrai gerai tave supras ir padės tau - reikia nereikia :))) jie juk nesupranta, kad nėštumas - ne liga, tai stengiasi apsaugoti besilaukiančią moterį... :)nors jei nuspręsi, kad nori slėpti kuo ilgiau - tai tik rūbai padės... bet pilvelis vistiek augs, jam reiks laisvės... ir tada visi pamatys :)

    Ineta_

  9. 1

    o kam saugoti ta paslapti,juk vistiek suzinos

    ruta26

  10. 1

    as taip pat manau kad jei butu moteriskas kolektyvas tai tada geriau slept nes pati dirbu "bobinciuj" tai kad tik apkalbet kad tik intrigu kai kokiu - baisu... svajoju dirbt vyriskam kolektyve... o tavo atveju - manau kaip tik tegu pamato kad turesi leliuka tai jiem toks "teviskas" instinktas pasireiskia pradeda rupintis kaip daugelis sake igyjama daugiau privilegiju :)

    Forti