Atsakymai

  1. 4

    viskas gerai po gimdymo liko tokia pat,aisku gal priklauso nuo nestumo ir kitu dalyku,kitai gal kitaip......

    Anonimas

  2. 3

    Aš irgi turėjau bamboj auskariuką,išsivėriau 4 mėn nėštumo,kai mano ginekologė pradėjo traukt per dantį del to auskariuko,kai pagimdžiau pilvas suglebo,strijų ant pilvo milijonai,tad net minties nebebuvo vertis,nors kai pagimdžiau po 4 mėnesių vis dar skylutė nebuvo užaugus,puikiai ilindo auskariukas.Bet,dėja, tikriausiai gyvenime nebeteks man jų mešiot ...

    pinakolada

  3. 3

    kiek zinau yra specialus auskarai nesciom,plasmasiniai,kaip is gumos ,tokie lankstus.Drauge turejo specialiai pirkosi kai pastojo.Pasidomek tikrai kaska rasi

    sandi

  4. 1

    Na as ir turejau bamboj auskara,po gimdymo nzn kaip bus, bet dabar man aplink ta skylute melyna.. ziuresiu kaip bus po gimdymo..

    Andze

  5. 1

    Man viskas gerai, pagimdziau pries savaite ir skylute liko, neissitampe

    Rusalocka

  6. 1
  7. 0

    per abu nestumus auskara issiiminejau tik darydama skanus, o galutinai issiemiau 8 mestumo menesi (mano pilvukai mazi buvo). Po gimdymo praejus kelioms savaitems isiveriau atgal Skylute buvo tokia pat, kaip ir pries nestumus :)

    1dziuls

  8. 0

    na as laukiuosi, bet irgi turejau auskariuka, dabar karts nuo karto ikisu paziuret ar neuzaugo, kaip ir viskas gerai, manau kaip pilvelis atsistato taip ir auskaro skylute liks tokia pat:)

    xinesax