• 30ats.

    kokia Jūsų nuomonė apie šeimas, kurios "galo su galu" nesuduria, o vaikus vis gimdosi? Ar tai teisinga vaikų atžvilgiu?

    Aš nesuprantu tokių mamų mąstymo... jau esamų vaikų išlaikyt negali, vėl nėščia ranka ištiesta

    labirintaŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    na as drisiu papriestaraut vienoms.kadangi pas pacia gyvena kaimyne su 4 vaikuciais,bet jie tikrai nesiskiria nuo kitu.visuomet mokykloj viska turi,gyvena tvarkingai.nei ruko,nei geria.o kitos yra,kur 1-2vaikus turi ir tik gauna pinigus,ziurek jau sedi pusle apsikabine

    Anonimas

  2. 5

    smerkiu tik tas daugiavaikes seimas kuriose yra geriama ir smurtaujama ,bet jei normali seima tai neturiu nieko pries tokia seima ,nes ir pazystamu rate yra ne viena seima kurioje yra 5 vaikai ir net nepasakysi kad jie is gausios seimos ,aprenkti ko graziausiai visi gerai mokosi ,kas jau studijuoja tai ir masinas turi ,jei normali seima tai aplamai jos daug gauna pasalpu ir net geriau gyvena nei kita seima.ir kartais tie vaikai buna draugiskesni ,paprastesni ,nei seimu kur auga vienas vaikas .svarbu kad tie vaikai butu pavalge .ir tegu ne su firminiais drabuziais vaiksios ,bet paprastais svariais drabuzeliais apsirenge .nes pasiziurekit tegu seima augina ir viena vaika ,bet gyvena valdiskan bute ir jei bent vienas seimos narys liko bedarbis o gyvena tik is vieno algos ir uz buta reikia susimoket tai kas jiems lieka .taip kad ar vienas vaikas ar daugiavaike seima neturi reiksmes , cia priklauso daug kas nuo paciu tevu ,nes paimkit dvi skirtingas seimas gaunancias vienodas pajamas viena seima sugebes issiverst visa men ,o kita per kelias dienas isleis visus pinigus .o siais laikais visiems sunku gyvent .

    lina38

  3. 5

    net nežinau kokia mano nuomonė,kitos gausios šeimos sunkiai gyvena,vos galą su galu sudūria,bet vėliau džiaugiasi gausia šeima.gal priklauso nuo pačių tėvų,ar jie biedni,bet tvarkingi,ar biedni ir netvarkingi.
    tarp kitko šiuo metu ir su vienu vaiku ir be vaikų sunkiai galus sudūria.juk negalvoji,kad neteksi darbo,sumažins algą,viskas brangs.

    emiliukas

  4. 4

    aš blogos nuomonės..Net turint pinigųm žmonės pagalvoja, kiek atžalų jie sugesbės užauginti, išleisti į žmones... O čia ... Vaikai patys auginasi...

    Auksare

  5. 4

    O as galvoju,kad galo su galu nesuduriant kokios dar apsisaugojimo priemoniu pirkimas gali buti turbut reiktu nuo to pradet.Jei seima vaikus augina tvarkingai,rupinasi patys negeria ir visa kita,tai tie vaikai auga kaip visi apgaubti meiles.Kitas reikalas,jei pinigai isleidziami al

    Bosiene

  6. 3

    as nieko pasakyti negaliu, tik galiu priminti per televizoriu girdeta atveji,kai 10 vaiku seima gyveno pasiturinciai ir del kazkokio darbuotojo kaltes neteko verslo ir atsidure ant bado slenkscio. Jei zurnalistai nieko nenutylejo,tai parodo,kad net ir turtingi zmones viena diena gali tapti elgetomis. Tai mielos mamytes, man sunku kazka siuo klausimu ir pasakyti.

    juratele

  7. 3

    Cia kiekvieno zmogaus reikalas kaip jis gyvena ir daro sau vaikus.Mano drauge sunkiai sudure gala su galu,bet vistiek pasigimde antra vaikeli,nes su vyru labai norejo mergaites.Dirbia stengiasi kazka daro svarbiausia vaikai pamaitinti ir aprengti.

    lolitaaa

  8. 3

    Jeigu galo su galu nesuduria seima del alkoholio, tai tikrai neteisinga vaiku atzvilgiu. O jei seimai tikrai sunku sudurt gala, ne del alkoholio, tai tegu gimdosi vaikus, svarbiausia, kad vaikai butu mylimi.

    Imbiere

  9. 3

    Gaila tų vaikų... Nors laimė ir nepiniguose, bet kai jų trūksta vaikai - traumuojami

    Jorkaile

  10. 3

    tai jos ir gimdo tuos vaikucius kad is ju gyventu, paskui gauna uz vaikus pinigus ir isleidzia savo reikmem, o vaikai nerupi.

    vestina