Atsakymai

  1. 1

    na musu pinigeliai irgi is dangaus nekrenta, mes tai vedames finansus internetiniame puslapyje. Pinigu srautus labai padeda susitaupyti. Siaip rubelius tai naujus tik apatinius perkam daugiau viskas is padevetu arba atiduoda, dar maitinu savo pienu tai nekainuoja vaikiukui maistas veliau planuoju pati jai gaminti, sauskelniu per akcijas uzsiperkam arba lenkijoj

    Anonimas

  2. 0

    Sveiki, as turiu jums pora patarimu:
    1. Vonios valymas be hemijos
    2. Atkimsti uzsikisusia virtuves kriaukle
    3. Universalus pomidoru padazas saldymui ir slovikukams
    Patarimas nr1:
    Reikia: tuscios stiklo valymo bonkutes (arba betkokios su purkstuku), acto ir indu ploviklio, vandens.
    I bonkute ipilame vandens, biski acto ir pora laseliu indu ploviklio. Lengvai sumaisome, bet nepurtome.
    Sis valiklis tinka visai voniai, nuima purva ir kalkes.
    Patarimas nr.2:
    Reikia: 2 valgomuju saukstu valgomosios sodos, biski acto, karsto vandens.
    Pirmiausiai supilame soda ir uzpilame actu. Cia gaunasi reakcija ir viskas pradeda putoti. Po poros minuciu uzpilame karsto vandens ir leidziame viska gerai nubegti. Geriausiai tai daryti profilaktiskai kol dar niekas neuzsikimso virtuveje ir vonioje.
    Patarimas nr 3
    Reikia: 250g cebuliu; 150g saliero lapkociu; 2kg pomidoru; 3 skilteliu cesnako; 3 valg. Saukstu aliejaus; 150ml vandens; 2 lauro lapu; baziliko sviezaus arba dziovinto pagal skoni, druskos, cukraus ir pipiru.
    Pirmiausiai nuplikome pomidorus ir nulupame ju skura ir viska supjaustome.
    Svogunus ir saliera pakepiname trumpai puode su aliejumi, idedame cesnaka o paskui ir pomidorus, lauro lapus cukru ir basilika.Uzpilame vandeniu ir verdame ant silpnos ugnies apie valanda.
    Jeigu jums patinka galite palikti viska su gabaliukais ir seklomis. As viska sumalu blenderiu ir perleidu per sieteli kad gautusi viena mase.
    Jei gausis per skystas padazas dar galima ant lengvos ugnies pakaitinti kol sutirstes. Sis padazas tinka prie visko

    Anonimas

  3. 0
  4. 0

    Sudetis: 4 porzijos
    200gr. sürio (Emmentaler)
    250gr. aviziniu dribsniu
    2 zebuliai
    0,25l. pieno
    saulegrazu seklu
    prieskoniniu zoleliu (labai tinka uzsaldytos zoleles)
    druska, pipirai, aliejus.

    Paruosimas
    # Suri sutarkuoti, cebulius smulkiai supjaustyti.
    #Suri,cebulius, avizinius dribsnius,saulegrazas ir piena sudeti i dideli dubeni ir sudeti prieskonius
    #Ismaisyti ir ideti druskos ir pipiru
    # uzdengus 30 min. palikti pastoveti
    #kotletus arba kotleciukus suformuoti
    #kepti is pradziu karsciau veliau primazinti karsi ir iki galo iskepti. Atsargiai, kad per daug neapskrustu

    SKANAUS

    Anonimas