• 10ats.

Atsakymai

  1. 2

    mano vaikas,tai kai padarydavau,isgerdavo viska,tai nereikejo nei sildyt,nei laikyt.maitynau kas 3 val,nes ji buvo kaip laikrodis,kas 3 valanda jau valgyt prase.

    Jolka123

  2. 1

    Aš 2 mėn. daviau NAN 1, šildyti dažniausiai nereikėdavo, nes pataisydavau tiek, kad išgertų iš karto , na jei kartais užmigdavo ir nesuvalgydavo - tai sekantį kartą suduodavau (padėdavau į šaldytuvą). Manasis valgė kas dvi h. Bet atsisakėme, nes bėrė nuo jo.

    iinnggaa

  3. 1

    Mes naudojam NAN mišinuką,ną gaminu aš tik vienam valgymui,dukrytė labai noriai jį valdo,tad duodu maximalų kiekį,ir jai dar mažai:)
    Aš verdantį vandenį įpilu į termosą,ir kai reikia gamint mišinuką iš jo ir pilu,nereikia nei virint nei šildyt,labai patogu.Termose laikau vandenuką ne ilgiau nei 10val.

    pinakolada

  4. 1

    sildyti misinuko is viso nepatartina

    rasiuksas

  5. 1

    su NAN1primaitindavau dukryte pirma menesy,bet jis mum netiko.atpylinejo labai ir kakis pazaliavo.seip misinukas ilgiausej gali buti paruostas 30-40min.ir sildyti antra karta negalima.maitndavau tada kada noredavo,budavo kad ir kas 2val.

    rencyte

  6. 1

    Mes duodavom nan1 bet mum kietejo viduriai,po to davem similac bet pute pilva,tai dabar naudojam hipp,viskas susitvarke. O misinuku sildyt negalima,padaryta reikia sunaudot per valanda. O valgyt reik duot kada leliukas nori:-)

    Linkis

  7. 1

    Misinio is vis negalima pakartotinai sildyti ir laikyti ilgiau nei valanda. O duok tada kai paprasys. Jei praejo ilgiau nei 3 valandos, bet jei nepraso kokia valandele gali ir neduoti. Aisku, jei leliuko svoris geras ir nera per mazas. O pati duodu similac misinuka.

    kvapni_feja

  8. 0

    mes naudojom nan1. misinuka bet koki negalima pakartotinai sildyti. reikia kiekvienam maitinimui daryti nauja.mano maziukas 3 val neistverdavo, tai duodavau kada noredavo.

    avijada

  9. 0

    kiek žinau, negalima mišinuko šildyti - paruošk tiek, kiek suvalgo vienu kartu... jei prabunda kiek anksčiau - juk galima nušnekinti, pažaisti, pervystyti - ir praeina tas laikas :) užpiltą nei neklystu, galima iki 1 val laikyti.

    Ineta_

  10. 0

    As irgi duodavau NAN1 savo maziukiui, bet niekad neteko sildyti, visad jei kiek likdavo arba jei stovedavo kokia valanda - ispildavau.

    Mea