Atsakymai

  1. 4

    pabandziau nauja skalbikli- pagalveles,kurias imeti i bugna kartu su drabuziais.Labai patiko,nelieka jokiu kaip su milteliais demiu ir skaniai kvepia.Tik tiek kad brangoka

    ginnta

  2. 3

    pakolkas neperku, vis noriu isbandyt kanors, galvoju va tas tas baigsis tai pirksiu is tu zmoniu kur veza, bet vis is ipratimo nubegu y arciausia parduotuwe ir nusiperku is ten ko prireikia , ir tik po to prisimenu apie sawo buwusius planus :) bet seip kas naudoja is pazystamu tai labai patenkinti ypac kosmetika sampunais , sake labai skiriasi kokybe negu cia pas mus LT toki pat is parduotuwes nusipirktum

    Pingvin

  3. 3

    As nusipirkau ariel demiu isemikli, as esu patenkinta ;) o draugas pirkosisayos sampna.. jam labai tinka ;)

    _Lika_

  4. 3

    As perku,nes gyvenu Anglijoje,tai ziurint kokios firmos sampunai ar skalbimo milteliai,nes cia ju labai ivairiu yra,tai kaip ir bet kur perkant vienais lieki patenkintais,kitais nelabai,treti isvis s.... tikras.

    Bosiene

  5. 3

    nesu pirkus,uztenko to,ka pardavineja prekybos centruose is Lenkijos

    ruta26

  6. 2
  7. 2

    Man parveza,bet ir cia kartais nusiperku,kaip kokios priemones,pirkau miltelius parasyta margiems,bet labai kai skalbi spalva nublukina.

    aurikuka

  8. 1

    Miltelius perku, tik kur veža iš Vokietijos, tai tikrai patenkinta jais esu.

    Lulu

  9. 1

    kam uzsakineti ir vezti is anglijos, rizikuoti, jei galima nuvaziuoti i Topmix isparduotuve siaures miestelyje, ten rasit tu paciu prekiu uz dar mazesne kaina nei siudamosis.

    Anonimas

  10. 1

    perku tik vyrui keletą higienos priemonių :) o šiaip pati užsiregistravus GNLD, tad nereikia man geresnių produktų :)

    Dita11