• 25ats.

    Jūs man pasakykit, koks jausmas apima, paskaičius klausimą-prašymą ..."dovanokit man tą ir tą..."?

    Tikit nuoširdumu tų prašytojų? Aš netikiu,...siūliau darbą, sodybą, pragyvenimą ekologiškam ūky - šeimos neatsirado, o va, "duokit, dovanokit....."

    labirintaDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    mano vyro tolima giminaite kazkada musu prase kad pavestumem ja iki stoties, ji buvo susitarusiu su moteriske is interneto, kuri turejo padovanoti vaikisku rubeliu. tai mes ja nuvezem, ji pasieme rubelius ri masinoje juos apziurejo, tai is didelio maximos maiso issirinko tik 5 ar 7 daiktelius naujagimiui, visa kita ismete, ens jai pasirode per nelyg nunesioti arba ne itin grazus... o ji nera is varksu zmoniu, ebt sake internete daznai taip prasineja, sako gaklima neblogu daiktu prisirinkti! tai as netikiu tokiais prasinetojais :)

    Adri

  2. 3

    as kazkaip prie Imbieres derinuosi,kai pamatau prasyma padovanoti,irgi pasiziuriu tos mamytes profili,ar bendraujanti,ar prisiregistravo tik tam kad kazko paprasyti,aisku nera kad pazistu visas cia bendraujancias mamytes,bet vistiek kazkaip smagiau atiduoti kazka,ka bent kiek zinai is bendravimo:) o del vargingai gyvenanciu turiu savo nuomone,vieni pazistami su 3 vaikais kasdien virkavo savivaldybes darbuotojams kad neturi kur gyventi,sunku ir pan.gavo gera 2 kambariu buta,kompensuoja jiems sildyma,vaikai nemokamai valgo mokykloj,rubu niekad neperka,jiems pridovanoja,dabar ta moteris sako ai eisiu vel i savivaldybe,kad man langus pakeistu bute,duris naujas idetu,ka jie cia dave buta be remonto..tai dingo man gailestis tokioms a la vargingoms seimoms..

    sandritute

  3. 3

    man teko susidurti su tokiu atveju, kai auginau dar tik pirma vaikuti. Kai mano mazoji lelyte isaugo savo rubeliu( o ju turejom tikrai labai graziu) pagailejau vienos netuoliese gyvenancios daugiavaikes seimos ir nunesiau viska jiems. Po to pasirodo, kad jiems daug kas taip atnesa, o jie (mama) tokie tinginiai , kad nieko net neskalbia, neivertina, panesioja vaikai ir ismeta, pilna turi ir net nesigilina, kad zmones is sirdies dovanoja. O pridovanojom tikrai brangiu rubeliu, tai nemalonu buvo tai isgirst. Nuo to laiko nieko jiems nebenesiau, o nuveziau drauges seses mergaitei, kurie nors ir gyveno normaliai, bet tikrai dziaugesi gave rubeliu. Tai va , kartais is pirmos paziuros tie nepasiturintys daug daugiau turi, nes visi jiems ir nesa ir po to jie nieko neivertina. Aisku, yra zmoniu kurie neturi ir gave tikrai ivertins, juk visi skirtingi.

    renaciuks

  4. 2

    Manau kai kuriems istikruju reikia, o kai kurie naudojasi.

    Katia

  5. 2

    viena karta cia,Mamanijoje,padovanojau mamai rubeliu ir kitu daiktu...nors siuntimas is Vokietijos man kainavo,ta mamyte kazkokio didelio dekingumo neparode...ne tik kad dekingumo neparode,bet aplamai nebendraujam,nors pries siuntini gyre mane,kokia as gera moteris...aisku,pagyru nereikia,bet as ir toliau norejau zinoti,kaip jai sekasi...po to ivykio niekam nieko nedovanoju...geriau palikti savam,gal kam prisireiks gimineje,tada bent zinosiu,kad tikrai naudojo pagal paskirti...

    Anonimas

  6. 2

    Visu pirma atkreipiu demesi i nare, kada ji cia uzsiregistravo ir kokio turinio jos klausimai. Jei naujoke, o klausimai apie prasymus padovanoti, tai nekreipiu demesio i klausimus. O jei pazystama sena nare, tuomet mintyse pagalvoju, kad atsirastu geru zmoniu, kurie turetu jiems padovanoti to ka jie praso.

    Imbiere

  7. 2

    As tai nematau nieko blogo, kad keistis rubeliais isaugtiniais, juokingiau atrodo, kai pardavineja isauginius rubelius..:)
    Del maisto (misinuku) ir poanasiu dalyku, turbut mamyte netri pinigeliu, tad ir praso.. as kazkaip dar su veidmainiais siuo klausimu nesusiduriau, kam kazka dovanojom, tam tikrai reikejo :)

    _Lika_

  8. 2

    keistai atrodo, kai prašo visko paeiliui - juk kažko ir patys tikriausiai turi... ir tie mišinukų prašymai - juk vaikui bet kokio neduodi... o pati supranta, kad jų neatlieka :)
    iš tikro, viską turiu kam atiduoti - tik reikia nuvažiavus į kaimą pasidaryti - iškart bent kelis žmogiukus kaumynystoj atrasi, kurie daugko neturi ir mielai priima ... o ir giminaičių turim, draugų, tai kam atiduoti svetimiems, jei gali bent jau kiek pažįstamam atiduoti - bent žinau, kad neperparduos...

    Ineta_

  9. 2

    kaskaip nesusimasciau.As is viso jei ka atiduodu tai tik kuriuos pazistu ir tikrai zinau kad jiems reikia ir naudos pagal paskirti

    sandi

  10. 1