• 6ats.

    Anglijos ir Lietuvos mamytes, patarkite prasau :)

    Pagaliau atejo metus laukta diena, as turiu bilietus i uk ir isvaziuoju su vaikais pas vyra. Butukas isnuomotas kaip ir viskas puiku, BET...!Dar menuo laiko iki skydzio o jau dabar nebeturiu ramybes, gal tai baime? nezinau. Kaip sugebesiu ir uz ka teks gyventi.Lt visko atsisakau pajamu neturesiu jokiu. Viena dukra 7 metai aisku i mokykla o kaip daryti antrai tik metukai. Aukle, lopselis ar kaip kad ir as galeciau eiti dyrbti , juk negaliu vaziuoti sedeti ant vyro sprando. Gal kuri pasidalintu savo patirtimi kaip sekesi ar gal ka patartu, arba tiesiog siek tiek padrasintu. Aciu jums labai :)

    XimanaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    svarbiausia nebijok,ne viena cia vaziuoji.Jau vyras taves laukia.Pasidomek vietiniais darzeliais,kaskiek valandu juos nemokamai galesi palikti.Kiekvienoi anglijos daly skiriasi valandu kiekiai.Gali but kad tik kaskiek teks damoket,pora svaru.Dirbti yra sudarytos visos salygos,reikia tik noro turet

    sandi

  2. 4

    viskas bus gerai susitvarkysi pasalpeles,o ir darzeliu ir lopseliu uk taip pat yra.Ce uk yra lengviau pragyventi nei lt ,tik ta pradze sunkoka visiem buna.

    gabytux

  3. 3

    Baime naturalus dalykas,bet neskubek gyventi,kol neesi cia vietoje.Musu situacija buvo pradziai tokia,jog tikrai sunkoka gyventi ir kaip tu sakai vyrui ant sprando sedet nesinori,bet praejus kuriam laikui susitvarkem,tai kas mums priklauso ir gavosi tokia situacija,kad man tiesiog neapsimoka eit dirbt ir geriau paciai augint savo vaikelius ir auklet.

    Bosiene

  4. 3

    Suprantu tavo nerima,bet as kazkaip nematau del to cia pergyventi...Yra cia darzeliu,lopseliu ir lietuvisku ir anglisku,pasirinkimo tikrai yra,atvaziavusi pasivartysi lietuviskus cia esancius laikrastukus,pasiskaitinesi skelbimus,gal dar ka internete rasi,gal kokie kaimynai salia gyvenantys,tikekimes,kad bus geri,duos koki gera patarima ir viskas susidelios i vietas,tik nereikia taip pergyventi...viskam man atrodo savas laikas ir sava vieta,o kad tu cia stresuosi anksciau laiko,nei tau geriau nebus,nei vaikam..pati nervuosies ir sveikata dar suslubuos ir vaikas nerima savo perduosi..Linkiu islikti ramiai ir nepergyventi!Viskas susitvarkys!juk yra vyras cia,tai tikrai manau,kad tau jis pagelbes ir duos tinkama varianta ir tinkama atsakyma i tau rupimus klausimu!:)

    rruteliukass

  5. 1

    be abejo,kad nerimas yra, tai yra normalu.patys pirmieji 3 metai bus sunkiausi,o po to bus viskas gerai.sekmes.dziaugiuosi,kad turi galimybe isvykti su seima is lietuvos. stiprybes .pamatysi kitoki gyvenima.

    loreciukas

  6. 1