• 12ats.

    kuo vadovautis: terminu pagal menesines ar ultragarsa? :)

    pagal menesines mano terminas geguzes 11d, o pagal echoskopa daug maziau savaiciu - 28. Tai kada man laukti gimdymo? man daktare pasake kad nuo geguzes ~5d galiu pradeti laukti iki birzelio 13d. tai man kazkokia cia nesamone, kaip virs menesio laiko taip gali buti... juk nesedesiu visa menesi rankas sudejus. Gal tada verta nueiti i mokama echoskopo tyrima akd patvirtintu viena ar kita data?

    AdriKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    pagal menesines man atitiko

    sandi

  2. 3

    pabandyk is paskutiniu menesiniu pirmos dienos atimti 3men ir pridek 7 dienas = gimdymo data. as kai privaciai ejau man gine pagal toki metoda paskaiciavo gimdymo data. nezinau ar cia tik sutapimas, bet pataike labai tiksliai :)

    romantike

  3. 1
  4. 1

    man pagal echoskopa savaite anksciau, nei pagal menesines, idomu kas bus arciau tiesos. Tik dabar irgi nesuprantu kiek as tu savaiciu ar 14a ar 15a ? :)

    Anonimas

  5. 1

    Mano skaičiavimais pagal mėnesines man išeina spalio 8 d. gimdyt. O pagal ginekologės skaičiavimus - spalio 15-22 d. Visai pasimečiau, nieko nebesuprantu...

    Linara121

  6. 1

    Pas mane tarp ultragarso ir menesiniu skirtumas tik keletas dienu , mazdaug manau reik but pasiruosus menesiu pries tai nekreipiu y tai demesio :) juk mazylis gali bet kada uzsimanyt i sy pasauly ateit :) o man tas keletas dienu nieko nesudaro :)

    Andze

  7. 1

    pagal menesines,bet ir 10dienu gali i prieki uzsidet,juk nevisos pastoja pirma vaisinga diena.Man pagal menesines nustate geguzes 10d,gimdyt,pagal echo geguzes 8,o pagimdziau tik geguzes 20

    ruta26

  8. 1

    Man tiksliau buvo pagal mėnesines, nes echoskopas 2 sav. anksčiau pranašavo, o gimė pagal mėnesinių skaičiavimus.

    iinnggaa

  9. 1
  10. 1