Atsakymai

  1. 6

    jo patinka daug turiu apie 20

    kazenka

  2. 6

    Labai patinka geles. Luzta palanges nuo geliu.:)

    kristulele

  3. 6

    dievinu gele ir jei butu galimybe tureciau daugiau nei dabar :)))) Ir taip jau namie 20 vazonu.Sakau tuoj vyras su visais vazonais mane pacia kaip gele laiptineje ant palanges pasodins su visais mano vazonais nes jam jos nepatinka :))))

    Rita

  4. 5

    Musu namukas toks mazas (kaip hobito namelis), kad neturime per daug vietos. as tai nemoku auginti namie geliu. geriau sekasi darze darzoves auginti. bet vyras atsiveze kaktusu is savo mamos namu, tai palangese stovejo keletas kaktusu, kol kate keliu nepatvarke:(

    dianela

  5. 4

    Patinka, labiausiai tai orchidejos :)

    Tomati

  6. 4

    patinka ne tik vazonines,bet ir skintos geles...jau beveik menesi,kai isvien namuose zydi geles...:)

    vykute

  7. 4

    O, kaip gerai, Elegancija, kad pinigų medis bujoja! ;) Pas mus toks sutapimas, kad kai tik išleidžia pinigų medis papildomą lapą, taip ir gaunam netikėtų pinigų - šiemet mokesčiai už ankstesnius metus perskaičiavę papildomai pervedė. Bet pernai pusė nupuvo :), tai šiuo metu tik dvi šakas turi...

    Giedre

  8. 4

    Mano tėtis turi retą ir labai didelę kaktusų kolekciją. Lietuvoj tokios daugiau nėra. Dabar ji pas mus, nes geresnės sąlygos auginti. Turim "gėlių kambarį" - oranžeriją, kiti augalai, kad ir dideli, bet įprasti. Aš pati dar tik mokausi auginti ir prižiūrėti kambarines gėles - anksčiau neturėjau tam laiko ir noro.

    Giedre

  9. 4

    Pas mane neauga, nes gal nemoku prižiūrėti ir truputį apie jas pamirštu. Dabar auga bujoja tik vienas "pinigų medis" ir du kaktusiukai:)

    elegancija

  10. 3

    patinka,tik kad neturiu laiko as jom,mano vyras ir jas myli,tai siuo metu ir laisto tresia ir t.t.

    gitaniux