Atsakymai

  1. 4

    Liekninančios tabletės - http://tonzes.com/slimlt.htm
    mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.

    Anonimas

  2. 2

    Kazkas baisaus....
    Pirmadieni ryte kurjeris atveze buteliuka sio papildo,sumokejau 129 litus.Ispokavau voka.Neradau jokios informacijos apie paty produkta.Tik labai smulkiu sriftu ant pacio buteliuko uzklijuotas tikriausiai vertimas.Neiskaiciau.Is karto pradejau vartoti.Ryte ir pries pietus 30 min.uzgerus stikline vandens.Pirmadienis praejo.Antradieni puse valandos pries pusrycius isgeriau tablete uzgerdama vandens ,po to papusryciavau.Po pusvalandzio pasijutau labai blogai.Jausmas skrandyje toks,tarytum jis is leto butu pompuojamas oro,kaip i automobilio rata.Pradejo svaigti galva,pykinti.Vaikai issigando pamate ,kaip kankinuosi.Neapsikentusi vis puciamo skrandzio-ejau isvemti.Idomu,kad lnet vakarykstis maistas skrandyje nebuvo suvirskintas.Po draskanciu ziaugciojimu,siek tiek palengvejo,bet pykinimas nedingo.Siandien visa diena viduriuoju.Negaliu iseiti i darba,teko atsiprasyti...
    Ir stai cia-3 tableciu "darbas"...Bijau juos vartoti.Bukite atsargus.Rytoj nunesiu,kad istirtu kapsuliu turini.Parasysiup,kaip zinosiu atsakyma.
    Sekmes visiems.
    Audra

    Anonimas

  3. 2

    Nu jo ce nuomoniu daug blogu apie sy papilda...bet mano pazystamos mama jy vartojo truputi prisiziurejo ka valge ir numete 20kg per pirma men aisku kita men svorio kritimas sumazejo vos 7kg o 3men bus matyt kaip bus ten jai...as uz sy papilda nes matau jo rezultatus ir nemanau kad kas ce blogo

    Viktorijaaa

  4. 2

    Paskaičiau to preparato sudėtį, man atrodo čia akių dūmimas. 63 % sudaro chromas, jo vaistinėje gali nusipirkti už 20-30 lt. jis mažina saldumynų potraukį, bet man asmeniškai labai didino apetitą. Paskui įeina kofeinas (atsigerk daugiau kavos), žaliosios arbatos ekstraktas (atsigerk žal. arbatos), o tų uogu 50 mg. ir už visą tą malonumą 130 lt.

    iinnggaa

  5. 1

    as naudojau numeciau su jeis 7kg, bet pirkau ne lietuvoja, gal buciau numetusi ir daugiau bet gavosi taip kad pastojau.
    zinoma reikia daug judeti, nors as ir ne sportavau tik daugiau pavaiksciodavau ir tiek, apetitas labai sumazejo.
    Man padejo as nesiskudziu :) ir seip atrode kad daugiau energijos buvo, kaip jas geriau :)

    Klishe91

  6. 1

    Sveikos, panelės!
    ACAI išties yra bene populiariausias lieknėjimo papildas. ACAI uogos vienas stipriausių antioksidantų pasaulyje,turintis antocianinų. Antioksidantai neutralizuoja laisvųjų radikalų žalą.Taip pat jose nemažai Omega 6 ir 9, kurios mažina blogąjį cholesterolį (LDL).
    Tai vat, ACAI uogos greitina organizmo metabolizmą ir padeda reguliuoti apetitą. Taip pat jos naudingos visai virškinimo, širdies ir kraujagyslių sistemoms. Be to, vartojant tuėtumėte pajusti energijos antplūdį:) O visa tai labai naudinga svorio metime.

    Rašau, nes pati dalyvauju įvairių maisto papildų, tame tarpe ir ACAI uogų ekstrakto, prekyboje. Už ~12 dienų turėtų įvykti produkcijos papildymas. Atkeliaus ir keletas pakuočių ACAI uogų ekstrakto 2500mg (pauoktėje po 120kapsulių). Kaina bus ~80lt (gal dar kokią nuolaidėlę pritaikyt pavyktų:)).
    Taip pat lieknėjimui atkeliaus Hoodia Gordonii Kaktuso 750mg ekstraktas.

    Kurios susidomėjote ACAI ekstraktu ar kitais papildais (o jų turim tikrai plačią įvairovę: nuo kramtomų multivitaminų vaikams iki papildų sąnariams, sojų izoflavonų, Kekinės Blakežudės (Black Cohosh) ekstrakto..O jei tuo metu ko nors neturime, užsakome ir tereikia palaukti dvi savaites:)), rašykite privačią žinutę.
    P.S. dauguma papildų tinkami vartoti ir vegetarams bei veganams.

    Sveikatos Jums visoms ir geros nuotaikos!

    Žalioji

  7. 1

    Pasikartosiu, kad zinotumėt paneles :)
    Tai yra bene pats populiariausias lieknejimo papildas =) ir nebereikalo toks surmulys uzsienyje, pati naudoju ir nors svoris balansuojasi, tiesiog jauciuos pilna energijos :) as uzsakineju is slife.lt dabar, nes gera kaina ir 100%

    sexylady069

  8. 1

    Tai čia ir taip aišku, kad nėra stebuklingų vaistų, kuriuos išgeri ir vaikštai kaip manekenė, reikia mažiau valgyti ir daugiau judėti ir visa paslaptis atskleista. Tie papildai tik akių dūmimas...

    iinnggaa

  9. 1

    paskaičius atšoko fantazija ji isigyti.dekui.lauksiu audros išvadu manau dar gyva...

    Anonimas

  10. 1

    http://www.skundai.lt/?act=comments&sid=21592

    indraya