• 31ats.

    labukas noreciau jusu patarimu, ar galiu lauktis, jei nt rodo nestuma, o gyd. be jokiu tyrimu pasake, kad nesilaukiu?

    man pasitaike keista situacija man mm velavo 10 diena pasidariau pries tai 5 nestumo testus parode teigiama.... bet paskui pradejau truputi kraujuoti, bet isgeriau vitamina c geriama ir pasibaige kraujavimas per diena laiko, bet nuejau pas ginekologe kuri labai nenoriai mane apziurejo ir pasake, kad negaliu lauktis, nes kraujavau, o tyrimu nieko nedare....o jauciuosi kaip buciau nescia ir pykina kiekviena vakara ir ryta, daznai buna silpna, ir net pilvukas yra padidejas stipriai...kaip manote ar as galiu lauktis? ir ka man daryti tokiu atveju?

    astulia95Nėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Siuntimai nereikalingi jei einat i mokama klinika.

    Jolka123

  2. 2

    tai pas kokia jus daktare buvot?prie ko cia seimos daktare prie nestumo.Be to i privacias klinikas jokiu siuntimu nereikia.

    Jolka123

  3. 2

    as tai su pirmu nestumu sirgau normaliai ir buvau nescia.Pas visus skirtingai,vieniems kraujuoja kaip per normalias menesines,kitiems tik tepliojasi,bet nescios.

    Jolka123

  4. 2

    yra daug geru daktaru,tik vat jums kazkokia neaiski pasitaike.O geriau tai jei negailit pinigeliu,nueikit tikrai pas privacia gidytoja.

    Jolka123

  5. 2

    padarykit dar testa(jeiu bus teigiamas,nes gal persileidot) ir su testu nueikit pas ta pacia daktare po nosim jai ikiskit.
    o stipriai kraujavot?Nes jeigu tik tepliojosi,tai nemanau,kad persileidimas butu.

    Jolka123

  6. 2

    As nesuprantu pas kokia daktare jus pataiket,kuri net apziuret jus normaliai nesugebejo,absurdas.5 testai teigiami,visi simptomai,o kad kraujavai,tai kartais buna.
    Eikit pas kita daktare.

    Jolka123

  7. 2

    as irgi siulyciau pakartoti testa.. pakraujuoja kitos moteris ir nestumo metu.. ir dar zinau kad vit c gali issaukt persiliedima ypac didele jo doze..

    vejune

  8. 1
  9. 1

    o testa pries eidama pas gidytoja dar darei?

    Jolka123

  10. 1

    Tai vadinasi buvo persileidimas?

    Jolka123