• 12ats.

    maistas serganciam vaikuciui

    mamytes,ar galit duoti kokiu patarimu ka galeciau duoti savo dukrytei valgyti, jai Nota virusas,siaip temperaturos nebeturi nebeviduriuoja, nebeviame, bet valgyti visko negali.... isviriau ryziu kosytes su trupucio pienuku, tikriausiai neskanu nevalgo... sendiena lasino lasalines, nes truputeli rado amoniako slapime.... skysciu geria, bet tikrai nepakankamai, jei tokie tyrimai ........

    rubi2irVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    ka tik isvyriau kisielio vaikai sriubcioja patenkinti:)

    daival

  2. 1

    Įdėk į puodą mėlynių uogų ar uogienės arba džiovintų obuoliukų ir pavirk vanenyje, kaip kompotą išvirk.Po to nukošk kad neliktų tirščių.Paimk bulvių krakmolo parduotuvėje pirkto.Aš maždaug 1 litrui to kompoto išvirto dedu 2 kaupinus valgomus šaukštus krakmolo.Stiklinėje krakmolą išplaku su puse stiklinės vandens ir maišant krakmolą supilu į tą kompotą(be tirščių) irgi maišau, kad nesusiguzuotų.Ir paverdu maišant kokias 5 minutes.Truputį cukraus dedu, nes jei ne iš uogienės tai per rūgštu ir negeria.Bandžiau smulkiai parašyti bet nežinau ar rišliai aš čia parašiau.

    linasiu

  3. 1

    nu nezinau dabar daktarai patys sau priestarauja aisku jai puse ant puse gal nepakensi bet man ir su pirmu ir su antru neleido duot kai vaikas viduriuodavo o jusu mazyliui kiek laiko jau viska gal valgot?
    vaikutis atsigaus gali but kad nenori valgyt nes dar organizmas neatsistate,bet jai geria gerai skyscius viskas bus gerai

    daival

  4. 1

    Mano draugės vaikas ką tik persirgo roto virusu - tai sakė nieko nevalgė, bet labai daug gėrė arbatų, o kai pasveiko - tai ir apetitas atsirado.

    iinnggaa

  5. 1

    daival.....mes buvom pas daktare sendiena,tai mums kaip tik patare puse pieno puse vandens ....nes pienas butinas vaikui...
    ji valgo tikrai daugt, bet baisu duoti ka megsta, kad vel nesikomplikuotu....
    aciu mamytems uz patarimus

    rubi2ir

  6. 1

    linkiu greiciau pasveikti:)))

    laimaa

  7. 1

    kai vaikas viduriuoja ir yra virusas noro ar roto dabar ju pilna negalima pieno produktu turi buti dieta vakar buvom ligoninei mes ir viduriavom 5 dienas.Duoti gerai juoda rabata kmynu arbata rehidrono,sausainiai,barankos dziuvesiai gali istirpinti arbatoi as darau vistos sultini su darzovem lengva toki manu kose ir ryzius ant vandens nors manu man nepatare,kelias dienas turi tokia dieta but.Gerti gurksni arbatos gurksni rehidrono po truputi,sekmes sveikti.

    daival

  8. 1

    Pas mus rotos nerado, bet karščiavo ir viduriavo.Tai viriau ryžių, manų košes, bet aš be nieko grynai ant vandenuko be pieno,druskos,sviesto,cukraus.Bananą galima iš vaisių.Galima namuose virtą(ne iš pokelio) kisielių.Gerai būtų jei turėtumėt mėlynių uogų ar uogienės tai iš jų kisielių virti.Arba džiovintų obuolių kisieliaus arba kompoto.Bet kai buvo jam negerai tai nieko nevalgė ir negėrė, tik lašelinėm gyveno.Čia kai gryžom iš ligoninės viską valgėm ką parašiau.

    linasiu

  9. 1

    normalu, kai vaikutis serga nenori valgyti, nes nera juk apetito. duokite kazka saldesnio jogurtuko, ar sureli koki, gal valgys.

    vestina

  10. 1

    na kokio lengvo maisto - gal sriubytės ar košytės. žiūrint, ką vaikas mėgsta... jogurtas tinka, taip pat varškytė... tik neduokit daug iškart - geriau po truputį, bet dažniau... o dėl gėrimo - tai geriausia vandenukas, mažais gurkšniukais ir dažnai - tada geriau įsisavina skysčius organizmas. sveikit :)

    Ineta_