• 17ats.

    Del vaikeoio miego dar norejau pasiteirauti.. Kazkur maciau buvo p[arasyta visos iki 18m vaiko miego valandos.. tik niekaip neberandu, visa paieska iskraciau kiaurai.. niekur nerandu..Esme tokia, kad truputi pradedu perggent del mazylio.. naktimis as ji zadinu kas 3h kad pavalgytu, bet atsikelia 7 ryto ir pradeda budrauti, zirzenti, kazkokius garsus skleisti ir nemiega taip iki kokiu 12h.. tada mes einam dazniausiai i laukai r ten pamiega, griztam namo, vaikas pavalgo ir vel budrauja iki 19h.. o tada zadinu ji vis kas tris h pavalgyt..Ar tai nera bl;ogai? Kazkaip neramu..

    _Lika_MiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tikrai kad jums jau paranoja :) tegul dugsta :)

    Jolka123

  2. 1

    kiek pamiega,tiek uztenka vadinasi.maniskis nuo gimimo nebuvo miegalius,jei nakti nesikelia valgyt,tai ir nezadink.O jei dar svoris gerai auga,tai lb gerai,kad ismiega per nakti

    ruta26

  3. 1

    Tiktrai nenusilps jeigu vaikas gime normalaus svorio ir nesikelia nakti tai ir nekelk.O kad mazai miega keista mano visa piena parpdavo.Bet vaikai su kiekviena diena vis maziau pradeda miegoti.Jei taip neramu klausk klausk ir dar karta klausk gydytojos.Sekmes jums

    lolitaaa

  4. 1

    nereikia kelti nakti kad pavalgytu,jeigu noretu pats atsikeltu

    rasiuksas

  5. 1

    nereikia kelti vaikiuko - tai pasenusios taisykles. pagrindinis rodiklis jo svoris - jei jis normalus tai tikrai uztenka maisto. be to jo ritmas dar keisis labai daug kartu. pas mane dukryte 4 men, maitinu pati ir jos miegas skirtingas kiekviena diena iki siol yra. jums nera ko pergyventi.

    ingri

  6. 1

    gal sias miego valandas turejai omenyje?

    Kiek turi miegoti vaikas?
    Amžius:
    • 1 savaitė: iš viso 16,5val. (ne mažiau kaip 4 kartus dienos metu)
    • 1 mėnuo: 15,5 val. (ne mažiau kaip 3 kartus dieną)
    • 3 mėn.: 15 val. (ne mažiau kaip 3 kartus dieną)
    • 6 mėn.: 14,5 val. (ne mažiau kaip 2 kartus dieną)
    • 9 mėn.: 14 val. (ne mažiau kaip 2 kartus dieną)
    • 1 metai: 13,5 val. (ne mažiau kaip 2 kartus dieną)
    • 1,5 metų: 13,5 val. (nors 1 kartą dienos metu)
    • 2 metai: 13 val. (nors 1 kartą dienos metu)
    • 3 metai: 12 val. (nors 1 kartą dienos metu)
    • 4 metai: 11,5 val. (dienos metu gali ir nemiegoti)
    • Nuo 5 iki 9 metų: 10-11 val.
    • Nuo 10 iki 15 metų: 9-10 val.

    betkokiu atveju grieztai i siuos remus vaiku nereikia sprausti, jug kiekvienas yra individualus ir nereiskia, kad viskas turi buti taip, kaip rasoma knygose ;)

    romantike

  7. 1

    perskaiciau kelis kartus tavo pasakojima ir niekur nematau kame cia beda ;) tik klausimas kodel mazyli keli naktimis valgyti? maniskis nuo 1men nebesikeldavo naktimis valgyti ir as jo nezadindavau kol pats neatsikeldavo. mamytei reiketu maziau pergyventi ir labiau prisitaikyti prie mazylio ritmo, augdamas jis pats reguliuojasi savo rezima - kada miegoti, kada valgyti, kada budrauti, o mamytei reiketu prisitaikyti, o ne ivedineti savo taisykliu ;)

    romantike

  8. 1

    Kitos mamos tik dziaugtusi kad vaikas nakti duoda miegot. Va musu keldavosi kas valanda,tai tikrai nei vaikas nei mama nepailsi. O cia vaikas jei nenori valgyt tai ir miega. Vadinasi jam diena maisto uztenka. O nakti vaikelis ilsisi del to kad diena daug budrauja ir jis pavargsta.

    Linkis

  9. 1

    tikrai nereikia kelti, kad pavalgytų:) neperanksti - jei jis būtų alkanas - juk verktų ar kitaip kaip zirstų. suprantu, kad rūpiniesi, šaunuolė, bet leisk jam pačiam keltis ir valgyti, kada norės... jei vaikas sotus - jis ramus... o kai nori valgyt ar miegot, tada ir leisk, blogai jau būna, kai per dieną miega o naktį ne - vat tada reikia kelti dieną, žaisti ,kad naktį miegot norėtų... :)

    Ineta_

  10. 1

    o kam nakti reikia kelti kai isalks tikrai atsibus:) reikia dziaugtis jog nakti miega

    simka