Atsakymai

  1. 4

    gimdyklos siltos,patogios,visa technika,aparatai prie vietos.Palatos siltos,erdvios salia dusas ir tualetas.Gydytoja ir akusere pasitaike labai geros ir malonios,pinigu niekam nedaviau.O personalu likau nepatenkinta eina ir eina jei tik vaikutis suverkia,pavargau nuo ju

    ginnta

  2. 1

    Labai geri atsiliepimai.Su pirmąja gimdžiau senuose namuose - tai kažkoks košmaras. Langai su plyšiais, vėjas kiaurai pučia per nugarą gulint.Tai tos 3d. buvo grynas košmaras. Na, o nauja mamos ir vaiko klinika tai super. Palatos labai šiltos ir jaukios, personalas geras. Gimdykla šiuolaikiška, šilta.

    iinnggaa

  3. 1

    Ne visi laukia:) va neseniai pazistamos gimde, tai sake super, kliuvo ant labai gero personalo ir be jokiu kysiu pagimde, o prieziura buvo superine:) as pati zadejau ten gimdyt, bet tolokai man vaziuot, tuolab jei mokamos palatos negausim, vyrui vazinet kasdien ne kas butu:)

    almantel

  4. 1

    Nesenai drauge kovo1 gimde,palatos begalo siltos prieziura kaip ir daugeli ligoniniu,palatuose yra irengti dusai,arba palatos vienvietes arba dvivietes uz sirmos guli kita mama su leliu yra vaistine,nankomatas,na kas dar cia personalas tas pats kaip buvo gretimoje ligonineje gimdymo,ir visi laukia pinigeliu vat tiek.

    NORFA