Atsakymai

  1. 4

    man 19 dziaugiuosi mazyle ir tikrai nieko nekeisciau

    Laimaxxx

  2. 4

    man 21, pirmagimio sulauksiu gal jau budama 22, o gal vis dar 21 :) nesigailiu, su vyru abu labai laukiam musu stebuklelio :) pati esu dieninio skyriaus studente. Is patirties sakau, i universiteta vaikscioti su pilvuzu - ne pyragai :) sunku ant tu kietu kedziu issedeti toki ilga laika, ypac kai kankina nugaros skausmai :) o darpriklauso nuo to ka mokais, as studijuoju chemija, tai man mokslai kencia, kadangi laboratoriniu negaliu daryti :) tad si pusmeti deja, bet baigsiu su skolom. nuo rugsejo tesiu mokslus - universitetai , dieniniu skyriu studentams, auginantiems vaikus, skiria soc. stipendijas, tai bent maza dalim prisidesiu prie musu bedro biudzeto, nes darbo patirtis per maza kad gauciau dekretines. o seip vienintelis dalykas del ko negerai, tai kad ant vyro peciu guli visda finansine atsakomybe. Del to kad jau esam ne dviese, o pustrecio (kaip mano mama sako) tai jam jau ir dirbti tenka per du darbus... bet tikim, ateity bus egriau, ypac kai pabaigsiu mokslus :)) o jei planuoji mokytis ir vaikuti auginti, tai tada planuok pastojima taip kad gimdyrti tektu ankstyva pavasari, akd spetum uzsibaigti semestra ir veliau nuo rugsejo zigiuot i mokslus :)

    Adri

  3. 4

    Aš mokslus susiderinau augindama vaiką, bet tu kol dar neturi leliuko, tai geriau užbaik mokslus, susirask darbą (kad gautum motinystės išmokas), o tada gimdykis.

    iinnggaa

  4. 3

    Viskas super,jei norit,tik reik tam pasiruost ir puikiai apgalvot.Mes taip pat jauni teveliai,bet turim jau 2maziukus dziaugsmus,tai bedu nekyla ir is pradziu ju nebuvo kazkaip vyras dirbo uzdirbo,as auginau vaikus,bet paskui viskas kiek apsiverte aukstyn kojom,o dabar vel viskas gerai:)keist nekeisciau nieko is esmes tik pakoreguociau;)

    Bosiene

  5. 3

    P.S mes su savo dabar jau vyru draugavom nuo mano 15 metu :D kai viena karta pasakem gal jau gana draugaut, o jei jus londone gyvenat tai dar geriau nei Lt nes mano mama gyvena su teciu londone, tai sake ten moterys greiciau pagimdys nei dirbt eis, nes pasalpos geros.. aisku atostogos trumpesnes reikes mastyt kur leliu det kai y darba reikes. bet manau viskas tikrai suderinama, svarbu noro reik turet :)

    kristale

  6. 3

    jei gyveni londone ten trumpos motinystes atostogos, tad po puses metu vel turesi grysti dirbti, ar turesi kur palikti vaikeli, nes darzeliai brangiai kainuoja. o jei tu nedirbsi ar jus islaikys vien vyras? apgalvok viska, aisku prie dideliu noru viskas isprendziama. ir siaip vaikelis pakeicia gyvenima, geriau kiek galite ji stabilizuokite.

    wiktoriuke

  7. 3

    Pati pagimdžiau pirmagimę nepilnai 20 - ties. Tikrai nieko nekeisčiau, gyvenu gerai ir laimingai. Jeigu jūsų santykiai geri, abudu norite šeimos ir leliuko - tai kodėl gi ne. O su vaiku susitvarkiau kuo puikiausiai. Sėkmės tau:)

    iinnggaa

  8. 2

    as susilaukiau vaikelio 22 m, studijavau dieniniame, kasdien vazinejau i kita miesta su autobusais i paskaitas :D savaite pries gimdyma islaikiau paskutini egzamina :) man pasiseke nes pastojau galima sakyti palankiu laiku, nestumas buvo lengvas, sugebejau derinti studijas su nestumu bei dabar jau turint leliuka su tevu pagalba galiu toliau studijuoti :) vaikas tai didele atsakomybe, jam reikia skirti visa demesi. Gerai jei teveliai pades. Be to pagalvok apie islaidas, ar jus pasirengia i savaite isleisti apie 100 lt? :) manasis jau didesnis tai biski daugiau isleidziam, nes maitinu misinuku :/ Kol gali ir jeigu leidzia finansai, geriausia investuoti tau i mokslus. Kad ateityje galetum buti nepriklausoma moterys! gal as ir pesimiste bet vyrai ateina ir iseina, o tvirtai stoveti ant koju tau, norint tureti vaika butina !!! Labai svarbu nebuti priklausomai nuo nieko, pati tai zinau, kol studijuoju ir vaika auginsiu negalesiu susirasti darbo, esu visiskai priklausoma nuo vyro pajamu... nelabai malonu prasyti pinigu iklotams, arba paprasius aiskintis ka tu pirksi uz tuos pinigus :D be to geriausia bent metelius padirbti.
    Daryk kaip tau geriau, ir tikrai neziurek i tai, kad jus kartu 7 metus. Tai tikrai ne priezastis del kurios verta pastoti, ypac nuo vaikino, ne nuo savo vyro.... as iki 20 metu irgi norejau vaika tureti nuo mylimo vaikino, taciau pradejusi studijuoti po 20 metu supratau, kad dar nepasirengusi tam :) taciau ivyko tai kas ivyko :D Neskubek daryti sprendimo, geriau kaip sakoma 100 kartu ismatuok ir viena karta nukirpk ;) sekmes

    Anonimas

  9. 2

    na aš gimdžiau tik baigus vidurinę - pati dabar suprantu, kad anksti, bet tikrai nesigailiu - svarbu, kad šalia buvo vyras, visada ir visur užstodavo ir abu vienas kitą labai palaikėm. jau 10 metų kartu, nieko nesigailiu. visko būna - kartais pasibari, kartais dar kas... bet gerbiam ir mylim vienas kitą... nebuvo lengva, įstojau į univerą, reikėjo mokytis, auginti vaikelį , trūko pinigų, bet viską ištvėrėm, viską išguvenom, tikėjom ,kad buv geriau - ir taip dabar yra :)))

    Ineta_

  10. 2

    Jeigu tu manai, kad viską pavyks suderinti tai ir gimdyk, o kad būsi jauna mama tai nepergyvenk, dabar dauguma jaunos tampa.

    iinnggaa