Atsakymai

  1. 3

    http://www.mamanija.lt/klausimai/20551/kaip-jusu-vyrai-reaguoja-i-tai-kad-po-gimdymo-jums-taip-ir-nepavyko-numesti-nereikalingu-kilogramu

    Sarunas

  2. 3

    pabamba,kad reiketu mesti svori,bet tai nera taip paprasta,kad viens,du,trys ir tu jau liekna...man ir paciai nepatinka mano like kilogramai,bet kad krenta jie lb sunkiai,o ir valios nevisada uztenka...:))

    vitalijus

  3. 3

    tikiuosi nesulauksiu tokiu repliku, tikrai skaudu butu... bet per nestuma dabar 7men o jau priaugus +14kg, tai m,atosi ir ant klubu, bet kolkas nieko nesako, burbulu mane tik vadina :)) bet pati labai bijau kad sunkiai svoris kris po gimdymo.. mano mamai realiai ennukrito daug, o pas vyra seimoje kaip tik visos moterys po gimdymo grysta tokios kaip buvo, tai manau jis to paties ir is manes tikisi, na bet matysim kaip bus :) pats kaltas kad jau dabar tiek priaugau, visad kartoja tu tik valgyk tu tik valgyk, o as ir valgau ;D bet jau pristabdau truputi... :)

    Adri

  4. 3

    Taip, ir nemažai tų replikų buvo. Oi kaip skaudu buvo. Kol galiausiai pavyko numesti tuos priaugtus kg, tada ir replikos pasibaigė. Jo šeimoj visi perkarę vaikšto ir baisiausiai netoleruoja stambesnių ar bent kiek apkūnesnių žmonių. Mano vyras mielai visai nevalgytų, o kai pamato kaip aš su apetitu šveičiu bet kokį patiekalą, tai jam kraupu pasidaro, užtat ir "užvažiuoja" su savo replikom. Dievaži, kartais jį išsiveju iš virtuvės.

    bum

  5. 3

    kad ne,jis man visada sako myliu tokia kokia esi

    sandi

  6. 2

    jo sulaukdavau dar ir kaip ,visada jai sustoreju tuoj priekaistai,vienakart pasake negulesiu vienoj lovoj su kiaule:)

    Anonimas

  7. 2

    Maniškiui nepatinka storos, nors man po gimdymo pasiliko 15 kg., bet nieko nesako, turbūt supranta, kad taip turi būti, nors aš ir dabar nesu labai stora.

    iinnggaa

  8. 2

    nesulaukiau jokiu repliku.man pasiseke,kad turiu gera rupestinga ir mylima vyra. draugesvyras pastoviai ja pylina tu stora, kudinkis ir t.t.

    loreciukas

  9. 2

    ne, kad svoris labai greit grizo i pradini, ti ir nebuvo jokio pagrindo priekaistauti, o ir manau jokios teises jie neturi taip elgtis:)

    Lukniukas

  10. 2

    oi tikrai ne ir geriau jau ir nebandytu juk ce po gimdymo liko tai ka daryti nevalgyti tokiu vyru nesuprantu na man paciai tik nesmagu su ansvoriu buvo gyventi tai seip ne taip atsikraciau kas liko po gimdymo

    simka