• 10ats.

    aukstas spaudimas nestumo metu?

    man padidejo spaudimas sake kad jei toks ir bus tai po keliu savaiciu reiks laselines nesuprantu jei jis man nuo pat pastojimo padidejo tai ko dabar nelasina tu laseliniu nestumas 9 savaites?

    linieneSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    jo pritariu Wiktoriukui kad reikia nuolat tikrint namuose, stenkis nevalgyt nieko rukyto, suraus..

    vejune

  2. 1

    nestumo metu buna sukila. Reikes buti atsargesnei.,

    Auksare

  3. 1

    Man 14sav. baisiai buvo šoktelėjęs, mėnesiuką galvą susiėmus vaikščiojau, nepakeliamai skaudėjo, bet vaistų jokių irgi negavau, sakė, praeis ir be jų, nes dar nėra rizikingai padidėjęs, liepė sekti, o aš, žinoma, neturėjau matuoklio savo... Man gal sunkiau buvo, nes visada turėjau per mažą, o pakilo iki 135 viršutinis (būdavo visada apie 100). Dabar būna labai nepastovus, bet jau žemesnis, tikiuosi ir tau susitvarkys, laikykis ;)

    Anonimas

  4. 1

    man visą neštumą buvo aukštas spaudimas,net nebežinau kiek kartų gulėjau ligoninėje,visada lašino lašines ir ne po vieną.kurį laiką vartojau dopegytą,bet jis nieko nepadėjo,nes spaudimas visada būdavo vienodas ar guliu,ar vaikštau,ar išgeriu tabletę,visą laiką aukštas ir vienodas.

    emiliukas

  5. 1

    su spaudimu geriau nejuokauti,as kelis kartus gulejau ligininej del auksto kraujospudzio,bet cia buvo nestumo pabaigoje,tai skirdavo tabletes"Dopegyt"

    ruta26

  6. 1

    na turesi problemu tada daznas gulejimas ligoninej...

    Anonimas

  7. 1

    aisku pasirodyk ir kitai ginekilogei ir seimos gydytojai ir jei yra aukstesnis vaziuok i priimamaji paguldys i ligonine ir nunormalizuos spaudima. tau tada reikia rimtos prieziuros. mane du kartus buvo pagulde ir stebejo spaudima, ir net keltis is lovos neleido, net lovoje ryte apiprause.

    wiktoriuke

  8. 1

    keisk kita dakatre ir kuo greiciau, aukstas spaudimas pavojinga labai nestumo metu

    xinesax

  9. 1

    tai kad man po miego jau buna aukstas vakar net kraujas is nosies pradejo begt ko niekad nebudavo nesuprantu gal reiktu pas kita ginekologe pasirodyt nei su vienu nestumu taip nebudavo

    liniene

  10. 1

    nezinau kodel nelasina, gal tikisi kad nukris o gal tau kyla spaudimas tik pas gydytoja, pabandyk namuose pasimtuoti kai esi ramios busenos, nes tai labai pavojingas dalykas nestume. spaudimas negali buti didesnis nei 140/90 jei sukyla didesnis gali buti persileidimas arba jei daugiau savaiciu tai prieslaikinis gimdymas. esant aukstam kraujospudziui skiria gerti tabletes. stenkis daugiau ilsetis ir guleti, man padedavo baseinas ir dusas. man ir lasino lasine 32 savaite nes buvo pasirode lengvuciai saremiai. sako kai aukstas spaudimas nesivysto leliukas.jei jauti kad sukilo iskart vaziuok i greitaja.

    wiktoriuke