- 23ats.
Atsakymai
- 4
Aš visuomet nuverdu, mažiau riebalų tuomet sriuboje :D prieskoniai tai tradiciniai: lauro lapeliai, pipirai kvapieji/kartieji žirneliais, druska, dar koks krapas ar petražolė džiovinta ir pan.
- 4
Dazniausiai verdu sriuba su frikadelemis, arba nuverdu vistienos krutinele. Prieskonius naudoju pipirus, druska, lauro lapeliai, krapai, pertrazoles, raudonelis, vegeta, ivairus zoleliu misiniai.
- 4
dažniausiai be mėsytės - tik daržoves verdu... dukra kitaip nelabai mėgsta... dedu krapų, svogūnų, pipirų ir druskos, dar kartais kitokių žalumynų - petražolių ar bazilikų džiovintų...anksčiau kažkada virdavau su sultiniu iš kubelių, bet dabar jau nuo jų atpratom :)
- 4
as verdu jautienos kauliukus pipiru lauro lapeliu druskos svoguna ir cesnaka dedu cielus vaikai ktaip nevalgo:) nugriebiu putas paskui perkosiu ir tada dedu darzoves:)
- 4
jei dedu sonkauliukus, ar siaip gabala mesos, nuverdu bent pora kartu. O prieskoniai. tai druska, pipiras, lauro lapai bazilikas ir cesnakas. o ant isimtos mesytes is sriubos taip pat pabarstau druska, siek tiek pipiro ir smulkintu cesnaku.
- 4
as visada nuverdu kokios mesytes man skaniau, dazniausiai nuvertu vistiena ir nurenku nuo kauliuko tiesiai i sriuba. vyriskiui patinka sriubos su galkiukais:) priekonius naudoju dziovintas petrazoles, krapiukus, pipirus, raudoneli ir visada pakepinu svogunus su morkiukais.
- 4
visada sriuba verdu su mesyte,dazniausiai su sonine ar frikadelemis,buna ir su vistos nugarelem.Dedu druskos ir pipiru siek tiek.Duodu ir mazajam sriubos,bet dazniausiai prieskoniu issidedam,kiekvienas atskirai,kokiu norim.Nes vaikui vengiu prieskonius duoti
- 3
sriuba visada verdu su kauliukais,prieskonius naudoju tradicinius:lauro lapus,pipirus kvepianciuosius,prieskonines zoleles,t.y.krapus,petrazoles:))
- 3
mesyte nuverdu jei dedu, o prieskonius tai dziovintas zoleles dedu visokias, lauro lapus, pipirus kvapnius/juodus ir pan.
- 3
kauliukus nuverdy,ar vistiena,o prieskoniai,pagal tai ka turim namuose:)