Atsakymai

  1. 4

    Aš visuomet nuverdu, mažiau riebalų tuomet sriuboje :D prieskoniai tai tradiciniai: lauro lapeliai, pipirai kvapieji/kartieji žirneliais, druska, dar koks krapas ar petražolė džiovinta ir pan.

    Lulu

  2. 4

    Dazniausiai verdu sriuba su frikadelemis, arba nuverdu vistienos krutinele. Prieskonius naudoju pipirus, druska, lauro lapeliai, krapai, pertrazoles, raudonelis, vegeta, ivairus zoleliu misiniai.

    kvapni_feja

  3. 4

    dažniausiai be mėsytės - tik daržoves verdu... dukra kitaip nelabai mėgsta... dedu krapų, svogūnų, pipirų ir druskos, dar kartais kitokių žalumynų - petražolių ar bazilikų džiovintų...anksčiau kažkada virdavau su sultiniu iš kubelių, bet dabar jau nuo jų atpratom :)

    Ineta_

  4. 4

    as verdu jautienos kauliukus pipiru lauro lapeliu druskos svoguna ir cesnaka dedu cielus vaikai ktaip nevalgo:) nugriebiu putas paskui perkosiu ir tada dedu darzoves:)

    liniene

  5. 4

    jei dedu sonkauliukus, ar siaip gabala mesos, nuverdu bent pora kartu. O prieskoniai. tai druska, pipiras, lauro lapai bazilikas ir cesnakas. o ant isimtos mesytes is sriubos taip pat pabarstau druska, siek tiek pipiro ir smulkintu cesnaku.

    Anonimas

  6. 4

    as visada nuverdu kokios mesytes man skaniau, dazniausiai nuvertu vistiena ir nurenku nuo kauliuko tiesiai i sriuba. vyriskiui patinka sriubos su galkiukais:) priekonius naudoju dziovintas petrazoles, krapiukus, pipirus, raudoneli ir visada pakepinu svogunus su morkiukais.

    wiktoriuke

  7. 4

    visada sriuba verdu su mesyte,dazniausiai su sonine ar frikadelemis,buna ir su vistos nugarelem.Dedu druskos ir pipiru siek tiek.Duodu ir mazajam sriubos,bet dazniausiai prieskoniu issidedam,kiekvienas atskirai,kokiu norim.Nes vaikui vengiu prieskonius duoti

    ruta26

  8. 3

    sriuba visada verdu su kauliukais,prieskonius naudoju tradicinius:lauro lapus,pipirus kvepianciuosius,prieskonines zoleles,t.y.krapus,petrazoles:))

    vitalijus

  9. 3

    mesyte nuverdu jei dedu, o prieskonius tai dziovintas zoleles dedu visokias, lauro lapus, pipirus kvapnius/juodus ir pan.

    titina

  10. 3

    kauliukus nuverdy,ar vistiena,o prieskoniai,pagal tai ka turim namuose:)

    rasike22