• 9ats.

    Kas turite Zippy, reikia patarimo

    Sveikos, mamytes,
    Žadame įsigyti Zippy vežimėlį, norėjau paklausti tų kurios gal būt turi odinį komplektą ar žiemą ta odytė netraukdavo šalčio? nes mes turėjome pirmajam mažiui medžiaginį, tai liuksiškas, bet norėčiau išbandyti ir naujesnį odinuką ir noriu patarimą gauti :)

    Sange1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mes naudojame Zippy vezimeli, bet medziagini. Esu maciusi ir odinuku. Manau tikrai neturetu traukti salcio, juolab kad viduje visos medziageles medvilnines. O ziema naudosite juk silta kombinezona ar vokeli, o prie didziules minusines temperaturos neisite pasivaikscioti. Manau oda kaip tik labai praktiskas ir stilingas pasirinkimas

    Rima252

  2. 1

    Jei dar galvoje rinktis odinuka tai siulau nedvejoti. Mes isigijome Zippy Leather tai prilyginciau mersui.

    Anonimas

  3. 1

    Mes turim Zippy, bet ne odinuką.

    Lulu

  4. 0

    mes įsigijome odine apdaila Zippy vežimėlį ir jau išbandėme prie jūros. Puikiai važiuoja kas be ko, o ir šalčio visasi netraukė, buvo gana vėsu, vėjuota, tikrai nepastebėjau, kad būtų šalta. Manau žiemą prie didelio minuso vis tiek į lauka neisit.

    Anonimas

  5. 0

    musu seimos draugas pamates musu Zippy odinuka pasake, kad jei toki turetu tai jis veztusi vaika i parka o ne mama :) Sako sustrai atrodyciau tetis su tokiu vezimaiciu:)

    Ambrela

  6. 0

    Turime Zippy Leather ir labai patenkinta. Vyresnelis po balas taskesi, net nepastebejau kaip visa vezimeli aptaske. Jau isigandau i ka bus panasus sviesus vezimukas. Bet tik su dregna servetele pavaliau ir kaip naujas. Neisivaizduoju kaip is prastos medziageles tektu isvalyti. Tai vyresneliui jau nebedraudziu ir sokoladinem rankom isikibt i vezimuko sona ir paziuret kaip leliukas miega:) O salcio tai tikrai netraukia, kaip tik gamintojai teigia, kad yra atsparus temperaturai. Na kol kas vasara tai nekaistam. Tikiuos nesalsim ir ziema

    Ambrela

  7. 0

    Mes išsirinkome Zippy su odinėmis detalėmis, nes jį lengva prižūrėti, oda nebijo nešvarumų, nekaupia dulkių, paprasta pavalyti drėgna šluoste.
    Odinis paviršius yra gerokai patvaresnis, nei medžiaginis. Didesnis atsparumas temperatūrai- karštą dieną nebus taip karštą, o šaltą atvirkščiai- nebus taip šalta. O vidiniai sluoksniai yra medvilniniai apsaugoti specialia technologija nuo grybelių ir bakterijų, pelėsių.
    Taip pat išvaizda vien ko verta.

    Anonimas

  8. 0

    Aš kalbu ne apie odinį/plastikinį dugną, nes Zippukų visų dugnai odiniai, o apie medžiagas, šonų, stogelio, užklotuko. Nes jas gamina iš medžagų ir iš dirbtinos odos. Kiek žinau odelė yra nealergiška vaikams, tik įdomu kaip dėl karščio/šalčio su ja?

    Sange

  9. 0

    Turiu Zippy su plastikiniu(bet ne odiniu) dugnu.Odinio neteko matyti(o ar ne maisai su plastikiniu?) .Jau metai-superinis modeliukas!!! 3in1.Visus vezimus esu issciupinejusi,bet lopsys-vienas is didziausiu,pavarotnas labai,lengvas labai ir t.t.t kainos ir kokybes santykis atitinka...kadangi nuo supimo suluzo remas-pakeite per 15min veltui-pogarantinis remontas-zaibiskas....

    silvute