• 37ats.

    Ar savo vaikuciui davete toki varda, kuri buvote sugalvojusios nestumo metu?

    o gal kai pamatete vaikuti, jums pasirode kad sugalvotas vardas jam visai netinka? tokiu atveju, ar ilgai jusu kudikelis buvo be vardo? :)

    Adri1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    savo vaikams vardus su vyru sugalvojom pries 8 metus,kai dar tik susipazinom.Buvom sugalvoje tiek mergaitei,tiek ir berniukui.Gimus sunui tuo sugalvotu ir mums patinkanciu vardu ji ir pavadinome

    ginnta

  2. 3

    buvom sugalvoje bet persigalvojom,kai gime ir tada isrinkome kita:)

    rasike22

  3. 2

    as varda jau turejau kai buvo 3men nestumo.Ir kai gime mergaite jau ir minties nebebuvo keist

    sandi

  4. 2

    Pirmajam vaikui isrinkom po gimimo ir ilgai sukom galva,antrajam jau zinojom nuo 4 men.o dabar kai nezinau ka turesiu esu isirinkusi ir berniukui ir mergaitei varda ir nemanau kad ka keisiu,nes Siauliuose pagimdzius paveiksluoja mamas ir leliukus ir deda i laikrasti grazu kai paraso tas ir tas tokia ir tokia pagimde sunu ar dukra ir varda paraso,man atrodo kaip pranesimas pasauliui apie nauja zmoguti zemeje :)

    NORFA

  5. 2

    dukrai buvom sugalvoje,bet kazkodel persigalvojau kai uzdejo ant krutines ja,sunui taip pat buvau jau isrinkusi bet du tai is tu dvieju teko viena rinktis,tai isrinko vyras is tu dvieju variantu :)

    kukuska

  6. 2

    sugalvojom,kai pamatem vaikuti

    ruta26

  7. 2

    savo abiem vaikam vardus sugalvojom su vyru dar besilaukent. Jiems gimus tokius vardus ir palikom. Sunus Lukas, o dukra Paulina.

    Lanta

  8. 2
  9. 2
  10. 2

    mano mazyle savaite buvo be vardo...
    vardas kuri norejau duoti nepatiko vyrui... o kito grazaus as ilgai ieskojau... bet dabar esu labai patenkinta musu paiesku rezultatu :)

    gedre