• 14ats.

    Labuka mamytes. As laukiuosi, i pabaiga eina 23 savaite. Pradejo mausti kai yra pilvo apacia tai tik labiau i kairi sona. Ar gali buti nuo nervu?Taip jauciuosi gerai.

    Nes draugas darbe, gryz tik puse 1, kalbos nemoku kad galeciau gydytojai pasiskambinti(gyvenam UK) :) Neturiu daugiau i ka kreiptis.
    Laukiu Jusu atsakymu brangutes :*

    VikutukasKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    maziau stresuok,pagulek lovoj,turetu praeit

    ruta26

  2. 1

    visko gali buti kad nuo nervu ar pervargimo,jei neturi kad kas tau pagelbetu del kalbos manau butu gerai susirasti koke verteja ,kad ji nueitu su tavim pas tavo gyd ir susikalbetu,o pas gyd nemanau kad ilgai uztruksi tad ir atlygio verteja neuzsiprasys didelio.

    gabytux

  3. 1
  4. 1

    Aciu labai :) Na o lelius duoda zenkla man vis dabar, toki bumpt :)

    Vikutukas

  5. 1

    tai va, kad nieko daugiau nera. neturiu cia draugiu.
    man toks maudimas buvo gruodzio men, kai buvo 8 savaites, tai su greituke nulekem i ligonine, tai pasake kad nieko keista, kad taip turi buti nescioms.

    Vikutukas

  6. 1

    siulyciau pasidaryti arbatos ir gultis i lova, pagulek, pasistenk nusiraminti ir negalvoti apie tai kas tave taip neramina, leliukas jaucia visas tavo neigiamas emocijas, pasistenk del jo, gal turi drauge bent, kuri uz tave galetu paskambinti ir pasisneketi apie tavo pojucius...

    Lukniukas

  7. 1

    Gali buti kad ir nuo nervu, juk vaikutis viska jaucia, visos emocijos kurias tu isgyveni, isgyvenat jus kartu, patarciau tikrai nelaukti kol gris vyras, pabandyk kad ir zodynelyje susirasti tinkamus zodzius ir issiversti, o nuejus gali tiesiog paduot daktarei, beto juk cia UK yra siuloma per pacia pirma apziura vertejas, jei pati nelabai kalba moki, negi neturi nieko, apart vyro kas tau padetu susikalbeti, drauge ar bendradarbe?

    xinesax

  8. 1

    atsiprasau, ir detaliau dar parasyta.

    Vikutukas

  9. 0

    Su manim paskirta data visada buna draugas, jis man viska vercia. niekas negalejo numatyti, kad uzeis man sitaip :)

    Vikutukas

  10. 0

    Aciu labai, nuraminai :) kai pirmas nestumas ir svecioj saly tai truputi toks nejaukumas:)

    Vikutukas