• 22ats.

    apie kokius vardus laukiantis mąstote?

    Auginu dukrytę Karoliną, bet dabar visai kitaip jaučiuosi... dabar nėštumas 10 savaičių. Manu, kad laukiam sūnaus. Bendradasrbių dukros vaikams dėjo - sūnums Kajų, Ajų, Mykolą. dukroms - Evitą, Gabiją, Mildą.

    Linara121Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    mano vardas berniukui buvo Dominykas.Jis man lb grazus

    sandi

  2. 3

    Kai laukemes galvojom berniukui duot Mata arba Tita vardus, o jei mergaitei tai Gabija :) Kadangi gime berniukas, davem Mato varda ;)

    _Lika_

  3. 2

    na kai laukiausi tai vyras sunui sugalvojo o as dukrai kadangi gime sunus tai dejom tecio isrinkta varda danas

    simka

  4. 2

    kai laukiausi dukrytes tai sakiau kad bus migle,bet kazkodel kai ja pamaciau pavadinau emilija,nors sis vardas buvo labai populiarus,o kai laukiausi sunaus blaskiausi tarp dvieju vardu dominykas ar domas,bet vyrui labiau patiko domas,tai taip ir liko :)

    kukuska

  5. 2

    Labai nenorejau vardo kuriu jau pilni darzeliai yra.Titas,Kristupas ir t.t be to pavarde musu rusiska yra tai pavadinome Edgaru.Reciau vadinamas vardas todel man labai patiko,o ir jo reiksme visai smagi.Mazius mano gime gruodi todel stipraus harakterio vaikinas turetu buti tai ir varda toki parinkom.

    lolitaaa

  6. 2

    As tai kai laukiausi ir nezinojom dar kas gims, tai galwojom , kad jei berniukas tai bus vejas arba vakaris, o jei mergaite tai vakare arba smilte :) O dabar va jau kai gime tai pavadinom Goda :)))))

    Pingvin

  7. 2

    Kai laukiausi galvojome apie Kristupo, Domanto, Adomo, Mato vardus.Idejome paskutini:)O jei butu buvusi mergaite butume deje Liepos arba Lijanos varda:)

    kvapni_feja

  8. 2

    mes savo pirmagymiui idejom varda Domantas. kazkoks mielas vardas. o dabar laukiuosiu antro leliuko. jau 28 savaites. rytoj tureciau suzinot ka turesim. vyras nutare kad jeigu mergaite tai bus Egle, o jei berniukas Sarunas. na man ir sitie vardai visai grazus.

    avijada

  9. 1

    mano pirmo sunaus vardas Danielius, o jei laukciaus antro sunaus duociau, Sainoras, o jei dukra gimtu tai Austeja- Samelija.:)

    jurgule

  10. 1

    mano vaikiukas <3 Osmundas,o vaiko tevas Osvaldas

    domisi