• 13ats.

    Mamytes, kai jus lauketes/laukiates, kaip jus jausdavotes, kokia budavo jusu savijauta? Ar skaudedavo, mausdavo ka nors? :)

    Man 24 savaites yra. Kartais pamaudzia pilvo apacia, bet sako kad taip turi buti. Man cia pirmas nestumas. Aciukas uz atsakymus :*

    VikutukasKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    normalu yra kai pamaudzia.As asmeniskai lb gerai jauciausi,ne karto nevemiau,dirbau iki 8.5men.Bet uztad gimdymas lb sunkus buvo.O gal tau atvirksciai,savo atkentejei.Kiekvienai skirtingai

    sandi

  2. 1

    Naq as nestumo metu jauciausi visai neblogai,aisku budavo kad ir vemdavau ir pilvuko apacia pamausdavo ir nagarite paskaudedavo bet ne visa laika buvo tie skausmeliai:)

    Lafe

  3. 1

    man budavo visko ir paskaudedavo ir pamausdavo bet aciu dievuj vaikutis gime sveikas ir as labai laiminga

    Laimaxxx

  4. 1

    As laukiuosi 20 savaite truputeli pamaudzia, bet labai retai.

    ErikaP

  5. 1

    su pirmaja kai laukiausi,tai visa nestumaviskas skaudejo,pastoviai po ligonine,o su antraja tik viena karta nuo sunkaus kilnojimo truputi buvo prasiveres kaklelis.o siaip jokiu problemu nebuvo,daug judejau ir dirbau:)

    laimaa

  6. 1

    kadangi man nestumo galas bet ir tai sonus tempe,maudze.Bet va pradzioj daznai maude kol galiausei pageriau magnio milteliu lb padejo,bet tai normalu kad pamaudze nors kai eisi pas gyd gali pasiklausti gal ka pagert israsys.

    gabytux

  7. 1

    mano nestumas buvo labai lengvas, tai prisimenu kaip labai grazu ir lengva perioda, bet turbut nera tokios moters, kuriai nestumo metu nebutu kokiunors negalavimu, o kalbant apie pilvo maudimus tuo labiau. nestumo pradzioje pamaudzia, kai leliukas tvirtinasi, kai gimda pleciasi, velesniais menesiais pamaudzia, kai jau sparciau vaikas auga ir pan., tad del to nereiketu nerimauti, nes tai normalu ;) bet jei maudimai uzeis daznai ir jie stipres - nekentek, o apsilankyk ir pranesk savo gydytojai ;)

    romantike

  8. 1

    Pas mane ir visokiu nesamoniu tai verkiu tai juokiuosi,darbas kasoje sedimas atsistojus pavargsta kojos, atsisedus maudzia pilva prieina pijokas vemiu,uzuodziu ka skanaus noriu valgyt,tikras nervu kamuoliukas ir tas ir anas nepatinka mazai sypsausi tik iskirtiniu atveju.Kojos tinsta leliukas ''kuliais''verciasi gimdyt dar yra laiko bet baime beldziasi po truputi.

    NORFA

  9. 1

    Tiesa pasakius as gerai jauciausi tik vidury nestumo, t.y. II-aji trimestra :) pirma trimestra vemiau, kaip nzn kas, antra trimestra sypsojausi, trecia trimestra is vis ragas buvo, nes viska nuoplat paskaudena, pykint vel pradeje buvo ir kas be ko, idziule baime gimdymo dare savo :) Kia durnele net iki kukciojimo save isivarydavau, tai greit galva isiskaudedavo ir panasiai :))

    _Lika_

  10. 0

    na as nuo 7 savaites kankinausi,plyso krutines,pilvo apacia skaudedavo,i tualeta vemti i diena maziausiai 4 kartus(bet kai nebudavo ka vemt,tai tik seiles)o silpna budavo be proto,darbe vos atstovedavau i centra eiti bijodavau nes pora kart vos nenualpau,bet po 12 savaites pykinimai,silpnumai dingo,bet va krutine ir pilvo apacia iki siol paskausta,normalu,pilvukas dideja,raisciai tempesi.

    penelope