• 6ats.

    Pamestas technikines apziuros lapas

    Vyras pamete pinigine su dokumentais ir ten buvo technikines apziuos lapas. Jei technikine varem kaune siu metu vasario mensi, tai mum reik vaziuoti i kauno regitra kad ji isduotu ar galima ir i vilniaus, kadangi cia gyvename? ir ar jei isaugo duomenis kada buvo pravaryta technikine, ar nereiks per naujo varyt technikines?

    AdriNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Visu pirma lipduku nenuklijuosi taip lengvai, o pareigunai mato pagal masinos nr. ar technikinis galioja ar ne.
    Pasiskambinkite duotais Linaros tel ir viska jums pasakys.

    Anonimas

  2. 1

    tai vat kad jau kelias savaites laukem, bet nieko. o ir skelbima buvom padave. tad be apziuros to lapo vazineti nelabai drasu, ypac kai tenka naktim daznai vaziuoti, juk kai sustabdys, negalesi yrodyti kad TA pravartyta, gali pagalvot, kad lipdukai nuo kitos masinos :))

    Adri

  3. 1

    gal dar atsiras dokumentai? jei ne, tai manau paskambinkite ir suzinosite reikiama informacija, kad nereiketu be reikalo vazinetis.

    Aurvile

  4. 1

    jokio skirtumo, kieno vardu registruotas auto. O dėl vietovės, kur kreiptis - į Kauno TAC ar į Vilniaus TAC, pasiskambinkite nemokamu 8 700 55 151

    Linara121

  5. 1

    o gal zinote kiek sumoket uz tai reikes? ir jei registruota masina mano mamos vardu, tai ar galiu as pati nuvaziuoti be jos issimti ta lapa?

    Adri

  6. 1

    Aisku, kad nereiks is naujo varyti, tiesiog nuvaziuojate i bet koki filiala ir issimate nauja. Juk duomenys yra saugomi bendrame archyve... ir perduodami visiem filialam.

    ErikaP