• 23ats.

    Kai gime pirmas leliukas patys su vyru juo rupinotes (pvz.maudet,naktimis keletes ir t.t.) ar atvaziuodavo mamos, uosvienes ir padedavo, nes patys bijojote kazka padaryti ne taip?

    Barbarita1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    as tai su vyru maudziau,kelemes, o dabar pati keliosi jaiverke.biski bijojau bet pripratau tai kaartu su vyru viska darem.mamos net neprasiau.

    kazenka

  2. 4

    Nezinau kaip butu, jei butu tevai salia, bet nuo pat pirmos minutes namuose viska dareme patys. Gal kazko nezinojau, bet pasiklausinejau kitu, paskaitinejau literaturoje. Tad baimes jokios nebuvo.

    Ausra

  3. 4

    mes patys su vyru viska darem,mano mama kazkaip net nesisiule ir man net tokiu minciu nebuvo prasyti,o jau uosviene turiu tai padek dieve,viskas turi buti taip kaip ji pasako todel ir pykstames su ja:(

    iirina

  4. 4

    mes irgi patys ziurejom. budavo bandymu pasakyti kad reikia daryti taip ar anaip, taciau as pati kazkaip zinojau kur kada ir ka reikia . visdelto esu mama ir jauciu savo vaiku norus, negerumus....

    ausra2

  5. 4

    naktim tai keliausi ir keliuosi pati,o pirma karta maude mano mama,pati bijojau:(

    mamulis

  6. 3

    mažai ko prašydavau, kai reikėji dikumentus tvarkytis,

    Deimax

  7. 3

    as pati viska dariaus,as nebijojau,nes tai mano kudikis:))

    staponkute

  8. 3

    as viska pati viena dariau: ir maudziau ir priziurejau ir maitinau, niekas nepadejo, mama nesiteike net atvaziuoti, apsimete uzsiemus, vyras bijojo... bet tfu tfu tfu susitvarkiau pati be jokios pagalbos, dabar maziukui 1 metukai ir esam abu labai laimingi :)

    IngaS

  9. 3

    Ne kiek nebijojome ir patys viska dareme. Turiu broli, kuris gime, kai man buvo 14 metu, tai galima sakyti viska zinojau kaip ka daryti :)

    Indruke

  10. 3

    viska darem patys tik pirmaji karta kai reikejo maudyti padejo pusesere ir mama

    katikee