Atsakymai

  1. 4

    dantis valausi su dantu pasta pora kartu i diena ir karts nuo karto naudoju skalavimo skysti.Karta metuose apsilankau pas stomotologa

    ginnta

  2. 3

    valau su paprasta dantu pasta,kokia po ranka.Ir kas kokius 6men akmenis nusivalau

    sandi

  3. 3

    valausi dienoje 2 kartus...su blendametu,lakalutu ir kartais i menesi koki 1-2 kartus namu salygomis issivalau dantukus su namine,valgoma soda:) na odontologai tai neisvengiama:P:P:P skalaut neskalauju su niekuo,neskaitant vandens drugno virinto:)

    Perla

  4. 2

    valausi su amwei pasta.turiu tarpdanciu siulu.tai pat skalauju su amwei.

    aurikuka

  5. 2

    romantike,tikiuosi tikrai nabus bebro dantukai pas Tave! :))))))))

    Perla

  6. 2

    nieko ypatingo, elementari dantu prieziura kaip ir visu - dantis valau ryte ir vakare su Colgate ar Blendamed dantu pasta, reguliarus apsilankymai pas stomatologa bei higienista. kartais valydama dantis pasveiciu ir liezuvi, jo svara itakoja ir dantu svara. tiesa, neseniai isigijau pazistamos rekomenduota juoda rusiska pasta, tipo kazkuom ji gera ir naudinga, gal "uzaugina" bebro dantis :)))

    romantike

  7. 2

    kasdieniniai prieziurai dazniausiai colgate arba blendamed, bet karta i svaite pavalau su Velym pasta, ji gan stiproka, gerai pabalina :)

    xinesax

  8. 2

    Kas kelis metus balinu su kapomis. Kartais pas dantista atlieku dantu valyma su soda, spalvai atnaujinti. Ir balinamosios pastos

    kvapni_feja

  9. 2

    valau dantis tik su sensodain pasta ir per metus karta ar du lankausi pas burnos higienista (isvalo dantis nuo akmenuku ir nusveicia kiekviena dantuka gerai su kaskokia ten pasta). Dantu kol kas dar nebalinau, bet su laiku gal ir pabandysiu.

    Erika

  10. 1

    Dantis valau 2 kart per diena su Elgydium dantu pasta jautriems dantims. Papildomai skalauju su burnos skalavimo skysciu.

    Imbiere