• 29ats.

    Vyras nori analinio sekso.

    Mamytes mes su draugu jau draugaujam 5 metai,viskas lytiniame gyvenime gerai,tik va jau kelinta karta mano draugas man pasiulo pasimyleti analiniu budu,man asmeniskai tai atrodo labai keista mintis,nors jis sako kad pabandom paivairinimui nes jis svajoja pabandyti analiniu budu.Skaiciau internete kad tai skauda.Dabar sakau draugui kad pabandysim kita karta.Jis man siule nueiti i dusa prie zvakiu sviesos su ir pasimyleti bei pabandyti analini.as jau pradedu galvoti kad jis nenormalus.mamytes patarkite ar tai normalu?ar skauda? ar isvis reiketu bandyti tai?

    robkensoIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    tai pasimylek su juo,nepameginsi nesuzinosi,o po to skudziates kad jus isdavineja tai kas belieka kai jus nieko nenorite arba bijote

    Anonimas

  2. 4

    as irgi pritariu kad visos sekso formos 21 amziuje yra normalu ir tai seksas (klintonas kazkada sake kad oralinis seksas nera seksas:)).. analiniu budu neskauda naudojant lublikatus..su prezervatyvu irgi gerai nes jie irgi turi lublikatus ir taip reikai labiau atsipalaiduot.. sekmes patirian saunu orgazma.. be to sakoma jeigu vyras to nori ir to negaus namie tai paisekos kitur.

    vejune

  3. 4

    Man atrodo, kad pabandyt nieko nekainuoja. Tik susitark su vaikinu, kad jeigu tau skaudes, bus nemalonu, is kart atsisakysit tos minties ir viska nutrauksit. O gal tau visai patiks, ka zinai? Tik butinai, butinai naudokit DAUG lubrikanto. Jeigu manai, kad jo jau per daug, vadinasi, reikia dar!

    Vita_321

  4. 4

    viskas yra normalu tiesiog ne kiekvienai tai priimtina,as tarkime to visai nenoreciau,ir manes neikalbetu..

    sandritute

  5. 4

    Normalus tavo vaikino noras :) vaikinai jau tokie, kad jie nori paįvairinti, kad nei vienam partneriui seksas neatsibostų ir nei vienas neieskotų naujovių eidamas į kairę. Jei labai bijai skausmo, įsigyk lubrikantą, o beto vyro glamonės ir aistra manau sumažins skausmą ir galiausiai būsite abu patenkinti,sekmes :)

    Nojukas

  6. 4
  7. 4

    maniskis ir to nori, ir darznai siulo, bet asmeniskai man, nera malonumo, tikrai tikrai skauda, gal tokiu budu mylintis enmoku atsipalaiduoti, bet jausmas ne is maloniausiu, aisku vyraui tai tikrai labai patinka. Bet manau, kad jei pameginsi nieko ennutiks, daug merginu tai megsta, gal ir tau patiks :) viskas normalu :)

    Adri

  8. 4

    Mergina jis normalus vaikinas, tiek laiko esant kartu tkr reikia paivairint viska :) dar gan romantiskas tavo vaikinas :) retas vaikinas pasiulo zvakes ir pan :) Bet jei tu to nenoresi, bijosi tai nieko manau malonaus tau ir nebus.. Nzn ar skauda ar ne mes dar to nebandem :)

    Andze

  9. 3

    Mano nuomone,jei tau tai nepriimtina,tada nereikia kankinti saves,maza ko vyrai nori,lai sau pabando i sikna susikisti koki buteli,ar patiks???

    pavasarinuke

  10. 3

    galite pabandyti,nieko blogo nenutiks,per galva negausit,nors man tai yra nepriimtina.

    laimaa