Atsakymai

  1. 3

    Na as i e-maila nusiunciau atviruka su zinia,kad mes laukiames ir jis taps tetuku.

    pavasarinuke

  2. 3

    aš įtariau kad laukiuosi, tai maniau išlaikysiu paslaptį nuo vyro iki jo gimtadienio (kažkur mėnesį būtų reikėję tylėt), bet nusipirkau testą ir pasakiau aš jam apie savo įtarimus, tai ir pasidalinau džiuge ir netikėta žinia su juo :)

    Lulu

  3. 3

    kadangi vaikai buvo planuoti ir laukiami,tad jis tos zinios lauke kasdien:) nieko ipatyngo nedariau,pasakiau: -Mazuti,mes turesime suneli:) na o kas toliau buvo nepasakosiu ne apie tai tema:) ( bet buvo beproto laimingas,nors siek tiek ir sutrikes:) )

    Perla

  4. 2

    As pati kai suzinojau kad laukiuosi buvo ziemos sventes.Taigi gavau dovanu nuo vyro,o kai jam jau laikas iteikt dovana buvo ,sakau"Tavo dovana ,cia,"ir uzdejau jo ranka ,sau,ant pilvo.Tai patykek ,buvo tikrai apsales.
    Galetum ir tu ka panasaus pasakyti-artejanciu velyku proga.Bet aisku tau paciai spresti,ir sekmes .
    Bela sveikinu su laukimu,su busima mamyte.:)

    Fausta

  5. 2

    mano wyras kaip tik buwo iswaziawes trumpam y uzsieni kai as pati suzinojau, tai as nupirkau atwirute (ant atwirutes toks vezimas nupiestas grazus buwo) y vidu iklijavau nestumo testa (kad liktu atsiminimui), ir parasiau , kad ''sweikinu, mes jau tryse!'' (kadangi lelius buwo planuotas ir labai lauktas). Tada nupirkau dar tokia grazia dezute, y ta dezute idejau atwirute ir graziai su kaspineliu perrisau:) ir kai atwaziawo wyras jau namo, atweze man lauktuwiu :) as saku - as tau irgi dovana turiu , ir padaviau ta dezute :) tai wa jis man lauktuwiu - o as jam irgi dovanele :DD

    Pingvin

  6. 2

    pranesiau telefonu,nes jo nebuvo namie:)

    laimaa

  7. 2

    Vyras zinojo jog einu ryte testo darytis. Atejus i kambari nusisypsojau jam, ir nereikejo zodziu. Apkabinom abu tada is laimes:) O mamoms paprastai pasakem, sededami prie virtuves stalo, kad taps mociutemis:)

    kvapni_feja

  8. 1

    aŠ KAI SUŽINOJAU KAD LAUKIUOSI TAI PASIDARIAU NĖŠTUMO TESTĄ IR PADĖJAU VONIOJE, O KAI GRĮŽO IŠ DARBO TAI LIEPIAU NUEITI Į VONIĄ IR PASIŽIŪRĖTI, NES TEN JO LAUKIA STAIGMENA....BUVO LABAI LAIMINGAS, O TĖVAM IR KITIEMS TAI TELEFONU PRANEŠIAU...

    laimike

  9. 1

    ai, wa dar galiu papasakoti , kaip mano mamai pranesem, norejom is pradziu nupirkti toki torciuka , kur ant virsaus buna tokios statuleles padarytos grazios, pvz leliukas sedi, arba dar maciau vezimaitis toks ant torto stovi... bet ta diena kai susiruosem waziuoti , uzlekem y ta kepykla, bet tokiu tortu ta diena nebuwo, o mes kazkaip pamirsom , kad uzsakyti galim.. na tai tiesiog irgi nupirkom atvirute , ir uzrasem ten kazka tokio , kad'' sweikinimai mociutei nuo anukelio (-es) , linkime daug stiprybes , kantrybes mociutes kelyje.. '' kazka tokio parasem ( dabar zodis y zodi neatsimenu :) na nuwaziawom y swecius , ir sakom: - mama , sutikom va katik kieme ta drauga tawo..nu ta ta .. nu kaip cia jo vardas... uzstrigo va jo wardas ant lieziuwio galo sukasi nepamenu... na zodziu, jis liepe tau wa woka kazkoki perduoti.. mama tokia ispletusi akis ziuri, sako , kas cia per draugas galejo buti... na paeme voka, atplese, tada jau aisku buwo jai, kad taip pajuokavom dar :)

    Pingvin

  10. 1

    Pirma testa,kai dariaus delto ar suzinot ar turesim pirmagime,tai vyras testa nupirko ir rezultatu lauke kartu su manim,o poto tik dziaugsmas:)Su antruoju,tai panasiai testa nusipirkom kartu,o pasidariau ryte pries vyrui iseinant i darba,tai iskart ir parodziau vyra visa diena darbe gyresi ir planavo,jog dabar tikrai bus sunus:D

    Bosiene