Atsakymai

  1. 2

    Talkas organizuoja namo komendantas. As gyvenu pirmam aukste, tai ir be organizavimo talku man tenka dazniau po langu ir balkonu susitvarkyti.

    Imbiere

  2. 2

    nu pas mus irgi tokie zmones gyvena kad jiem dzin viskas :) o pas mus labai daug zemes bet sugebam bent po biskiuka kazka daryt :)

    lover19

  3. 2

    mes tai patys apsisluojam is po ziemos susikaupusias siuksles,kazkaip musu kaimynai nemegejai svariai gyventi,kol prisiruosia.

    laimaa

  4. 2

    jei nesilaukciau tai tvarkyciausi nes turim labai daug zemes prie namo :) ir lapuotu medziu daug ir zole grebt reikia :) apsikuopt zodziu

    lover19

  5. 1

    turim grėblius, tad be problemų nueisim ir sutvarkysim, tik šunų kakučių kaltininkai nenori tvarkyti, dėl to ima piktis, nes vaikams ant žolės vietos nebėr, viskas nukakota po žiemos.

    vinipukas

  6. 1

    tai tvarkom kasmet,jau daba nekantrauju islyst su guminiais batais kieman ir su grebliais,bet dar dregna ir sniego biski yra,kai kur pasale.bet jau pries velykas tai butinai su vyru tvarkysimes.

    axom

  7. 1

    kai dirbau tai darbe visada subegdavom visi i talka ,o namuose kai gyvenam nuosavam name tai tankiai tenka ir sluoti ir darzelius raveti ,jau vakar po truputi pradejom tvarkytis savo kiema

    lina38

  8. 1
  9. 1

    manes daug darbu laukia. tikiuos per kelias savaites pasibaigti siokius tokius statybinius darbus, tai ir valymo bus y valias nuo dulkiu. Kieme tai dar sniegas neistirpo, nors daug lapu isgrebiau jau iki sniego, bet visko nespejau tai bus like. O langu plovimo irgi bus y valias - po statybu dar nevalyti liko, nes ysikelem tik lapkrity..

    titina

  10. 1

    Pas mus nuosavas namas,tai savo kiema jau susitvarkem,o aplink esancia aplinka tvarko miesto savivaldybe uz tai pinigus gauna,tai kaip ir talku nereikia.

    Bosiene