Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Nieko nemanau,artimiausiam pasisakiau kai tik pati suzinojau,o svetimiem nejau ir nesiskelbiau,kai jau nestumas isryskejo,tada patys pamate.

    pavasarinuke

  3. 2

    Cia gal ne prietaras,o tokia kaip apsauga nuo to kad jeigu persileidimas nereiks pasaliniams aiskint kas kur kaip nutiko,persileidimo tikimybe pirmus 3 men didziausia.

    pinakolada

  4. 1

    Visiska teisybe, kad negalima apie maza nestuma visiem pasakoti. Juk ir yra sakoma, kad iki 12 svaites viskas paliekama motinai gamtai.. O motina gamta yra nenuspejama. Kam is anksto girtis, jei atsitikus nelaimei reiks viska viesiems aiskint, kodel tai, uz ka taip ir tt.

    Imbiere

  5. 1

    pritariu pinakoliadai cia tikrai ne prietaras !!! Ir kiekvieno pasirinkimo laisve kada nori tada ir praneskit artimiesiems , bet as asmeniskai be 3 men neprasitarciau ,jei kas negerai ar pan po to nieks nekvarsins galvos neklausines , nerimaus ir tt.

    Mazute

  6. 1

    as manau , kad cia nesamone. Toks prietaras yra tam, kad iki 3 men didziausia tikimybe persileisti, todel ir sako kad iki 3men geriausia niekam nesakyti...

    Pingvin

  7. 1

    manau kad cia viskas priklauso nuo taves pacios - ar tu nori sakyti ar ne. cia del to kad pirmais menesiais gali ivykti persileidimas, del to atseit rizika ir pan;
    "Gal geriau nesakyti" - taip dazniausiai tevai, mociutes sako. asmeniskai mes pasakem beveik visiems po dvieju kokiu savaiciu kai suzinojom :)

    Jogurtas

  8. 1

    Nieko nemanau, tai tik prietarai :)

    Andze

  9. 1

    nieko nemanau, nes negyvenu pagal prietarus ir nesureiksminu ju. kas kaip ismano tas taip ir daro. kiekvienas turi laisva apsisprendima kada pranesti apie nestuma.

    romantike

  10. 1