• 11ats.

    Mamytės, ar jums buvo taip, kad jūsų vaikiukas visiškai prarado apetitą? Mano sūneliui 1 m 8 mėn, anksčiau buvo labai valgus, o dabar per dieną neįsiūlau beveik nieko. Suvalgo ką nors sauso, kokį sausainiuką ar riešutuką, o rimto maisto ne. Nevalgo nieko to, kas anksčiau jam labai patikdavo. Būna, kad taip ir nueina miegoti suvalgęs per dieną kelis trupiniukus. Ką daryti?

    virgina1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mano dukrai panašiai kažkada buvo, tik jai dar prisidėjo rotovirusas, ji nevalgė beveik nieko apie savaitę, eidavo į darželį - kai pasilpo organizmas ir užsikrėtė - tik su lašelinėm ligoninėj pagulėjo savaitę - tada pradėjo valgyti... jei jau ilgiau nevalgo - gal pas gydytoją nueikit - juk silpsta organizmas, be to - pavasaris, greit trūks vitaminų...

    Ineta_

  2. 2

    pirmiausia nebeduokit jokiu sausainiu ir riesutuku, o kai isalk is valgys viska, juk vaikai mieliau rinksis saldaini nei sveika sriubyte

    dainora

  3. 2

    mums tiek pat kiek jum, bet valgo irgi mazai...jei pagauni kasniuka koki paima viena kita ir neima daugiau...toks ir valgymas.

    Sandre

  4. 2

    mūsų irgi nevalgo, bet teko skaityti, kad toks yra amžius (2-3m), kada vaikai labai išrankūs tampa, per diena tik sausainuką kokį paima, dar obuolį, kivi suvalgo jei įdedu gabaliukus, na o karšto maisto nenori, nebent kokią naujieną pagaminčiau, bet ir tai tik kokius du kasnius suvalgys. Gal berniukai tik tokie išrankūs.

    vinipukas

  5. 2

    na mum tai daznai taip buna. tai valgo, tai isvis nieko neina ysiulyt. ir vitaminus geriam, bet jei jau tie nevalgadieniai tai niekas nepadeda.

    vestina

  6. 1

    reiktų pasidaryti kraujo tyrimą, gal jam kokia anemija...

    laimike

  7. 1

    mums patare duonytes pakept ir padet ant stalo vaikai kartais megsta pagrauzt vis sis tas o seip tai tikrai kartais toks laikas buna kad atrodo nieko neima i burna.

    daival

  8. 1

    mano vaikucio panasus amzius ir tiek kartais tesuvalgo,uzeina tokiu dienu neprimaitini:)o buna tokiu dienu kad na nevalgo nieko praktiskai,bet laikas nuo laiko valgo ir nebevalgo,aisku anksciau daugiau suvalgydavo...

    Anonimas

  9. 1

    pabandykit vitamino c paprasto paduoti,o per tokias dienas stengtis skysciu kuo daugiau gert

    Kalnietiene

  10. 1

    mums 2.7 jau visa savaite nieko beveik nevalgo,skambinau gidytojai,tai pasake,jei vaikas judrus,neerzlus,tai nieko baisaus,kai isalks viska valgis.

    Jolka123