• 17ats.

    BE APSAUGOS.Klausıu patarimo

    Su vaikinu mylejomes nenaudodami apsisaugojimo priemoniu.Nei jis prezervatyvo,nei as gereu kontraceptines tabletes...Jis nuleido i vidu...dabar bloga nuojauta turiu..kiek % gali but kad as pastojau?

    robkensoNėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 2
  3. 2

    tai cia ziurint koks laikas jeigu bent 3 dienos pries ovuliacija arba per pacia ovuliacija tada labai didelis, bet kitom dienom 0

    vejune

  4. 2

    tavo klausimai-kazkas ziauraus!!!! nelabai suprantu,ko tu nori,paskaicius tavo klausimus...o pastoti aisku galejai,jei sutapo su tavo vaisingom dienom...

    Anonimas

  5. 2

    DAr mokykloje man labai patiko spresti tikimybes per matematokos pamokas.Bet linksmiau ir ydomiau buvo spresti normalias uzduotis.
    Taigi tikimybe yra : pastojai arba nepastojai. Pastojai jei jus abu sveiki ir tuo metu tau buvo vaisingos dienos. Nepastojai, jei nepataiket ant vaisingu ienu :)
    Taigi 50 % prie 50%
    Bet siuo reikalu tikimybiu spresti nereiketu,bet pasidaryti nestumo testa

    Anonimas

  6. 1

    100% is 100 % kad pastojai jei buvo vaisingos dienos...Pas tave klausimai tokio pat pobūdžio...

    laimike

  7. 1

    Robenso labai keistai formuoja klausimus. Labiau tiktų žodis "kepa klausimus". Tikriausiai nori mergina, kad už ją stipriai prabalsuotume :))), nes kluaismai itin aktualūs :))

    Linara121

  8. 1

    keista...pries tai rasei kad nori vaiko,ir visokius fokusus norejai daryti.daba rasai"bloga nuojauta turiu".tai jei noretum vaikotai butu "Gera nuojauta".o kaip taip tavo vaikinas i tave nuleido,jei jis vaiku nenori?ar tu tabletes neisgerei v cicharia?

    axom

  9. 1
  10. 1

    tikimibe tikrai didele darykis testa

    Lafe