• 7ats.

    Savaites kudikio maitinimas. Ar duot vaikui valgyt kada jis nori, ar laikytis grafiko?

    Mazylei 8 dienos, maitinu "Aptamil" misineliu. Siaip tokio svorio ir amziaus naujagimis turetu valgyt kas 3-4 valandas, o manoji kartais ismiega 5 nepabudus, o kartais po pusantros valandos vel iesko valgyt ir jei duodu antra buteliuka, ji vel puse isvalgo. Ar tai normalu? Ar duot vaikui valgyt kada jis nori ar laikytis grafiko?

    AydutiaMaitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    misinuko negalima duoti dazniau,nei kas 3 val.,as tai zadindavau savaja,kad valgytu laiku,nes buvo lb mazo svorio ir gydytoja buvo liepusi maitinti pagal grafika,bet jei tavo vaikas normalaus svorio,tai gali ir nezadint,kai miega,nieko cia tokio jei pavalgys ir po 4val.ar veliau:))

    vitalijus

  2. 2

    Pradziai duodavau pagal gydytojos nurodymus( mums liepe duoti kas 2 val), nes labai blogai svoris augo, tai buvo istiesu sunku, o ypac nakti, kai mazylis giliai imiges ji pazadinti, po poros savaiciu svoris pagerejo, tai iki siol maitinu kas 3 val,o suvalgo jau kiek nori, per prievarta nekisu.O atsigeri duodavau ne arbatytes, o virinta vandenuka.
    Tik dabar jau nebezadinciau jei miega, taip ir jis nepailsedavo ir as buvau nuvargusi.

    jurgitarei

  3. 2

    Nepamirskit, kad misinukas yra sotesnis uz mamos pieneli. Nebijokit, vaikutis alkanas nebus-pranes, kai nores :). O permaitinti, tai galit. Ir ant pakuociu nesilaikykit kas parasyta-t.y. kiek turi tokio amziaus vaikiukas suvalgyt, nes kiekvienas gamintojas skirtingai nurodo. O vaikiukas gi kiekvienas individualus. Sekmes maitinant ;)!

    reda83

  4. 1

    dabar gi daktarai sako, kad duoti tada, kai tik paprašo. Bet jei tu taip įpratinsi, paskui bus sunku.. Neturėsi savo gyvenimo, nei dieną, nei naktį

    Dziungarija

  5. 1

    Aciu mamytes uz patarimus=) Ir as manau kad nelabai gerai duoti tada kai verkia,bet kad kiek kisu buteliuka tiek ji valgo. Gal tarp matinimu virinty vandenuku girdyt galima?

    Aydutia

  6. 1
  7. 1

    negalim ypac misinuko duot tarkim davet po pusvalandzio ir vel duodat,persivalgys,misinuka kas 3val,duokit arbateles mazai 20ml atsigert,nuo gimimo yra pirkti,tik neduokit taip daznai misinuko.

    Anonimas